Het duurt nog wel even voor we de kerstboom van zolder mogen halen om er kerstcadeaus onder te zetten. Maar ben jij nu al op zoek naar een kerstgeschenk voor jouw broer, nonkel, papa of vriend? Dan help ik jou hier graag verder om het perfecte kerstcadeau voor hem te vinden. Zo heb je nog tijd genoeg om in alle rust het perfecte kerstcadeau voor hem te vinden.

kerstcadeau voor hem

Het perfecte kerstcadeau voor hem

Kerstcadeaus kies en koop je niet zomaar. Kerstmis is namelijk het perfecte moment om al jouw geliefden te laten weten hoe hard je om hen geeft. Je wilt tijdens het kerstfeestje natuurlijk indruk maken op jouw vriend, opa, broer, papa of nonkel met het perfecte kerstcadeau voor hem.

In de eerste plaats is het van belang dat jouw kerstcadeau bewijst dat je hem door en door kent en weet wat hem gelukkig maakt. Maar wat maakt de mannen in jouw leven zoal gelukkig?

Hij wordt gelukkig van …

lekker eten en drinken

Welke man wordt er nu niet gelukkig van lekker eten en drinken? Haal dus jouw culinaire kunsten boven en verras hem met zelfgebakken koekjes en een gepersonaliseerde fles van onze partner Make Your Own Spirit.

kerstcadeau voor hem gepersonaliseerde fles gin

gezellige avondjes thuis

Voor de echte huismus ga je best op zoek naar een kerstcadeau dat de avondjes thuis nog gezelliger maakt. Denk maar aan bijvoorbeeld leuke pantoffels voor de koude winteravonden. Maar het kan nog gezelliger met een Crimibox. Want is er iets gezelligers dan thuis een huiveringwekkende moordzaak oplossen? Ik dacht het niet!

kerstcadeau voor hem hond in zetel

avontuurlijke uitstapjes

Als je op zoek bent naar een kerstcadeau voor een echte avonturier moet je zeker een kijkje nemen bij onze kadopartners Decathlon en A.S.Adventure. Daar vind je kleine kerstcadeaus zoals leuke koffietassen, wollen sokken of een handige multitool voor zijn volgende kampeertocht. Maar je kan er ook terecht voor een nieuwe trekrugzak, een zachte fleece en zelfs een onesie!

kerstcadeau voor hem koffietas

Avonturen zijn er in alle vormen en maten. Dus niet iedereen houdt van wilde kampeertochten of lange bergtochten. Neem geen al te grote risico’s en verras hem met een Vivabox of Wonderbox. Zo kiest hij volledig zelf of hij meer geniet van een culinair avontuur of graag gaat racen op een circuit.

woorden en beelden

Is de man voor wie je een kerstcadeau moet kopen een echte boekenwurm ? Dan maak je zeker en vast indruk met een goed boek. En voor goede boeken moet je bij onze kadopartner Standaard Boekhandel zijn. Van biografieën tot historische romans en kookboeken, je vindt ze allemaal in hun boekenwinkels en op hun webshop.

Leest hij liever de krant? Doe hem een krantenabonnement voor volgend jaar cadeau. Zo zal hij elke dag aan jou denken wanneer hij zijn krant in de brievenbus of mailbox ontvangt.

kerstcadeau voor hem boekenabonnement

Geniet hij meer van een museumbezoek in zijn vrije tijd? Doe hem een museumpas cadeau voor Kerstmis. Met deze pas op zak bezoekt hij een jaar lang meer dan 150 musea in België.

duurzame producten

Is de man voor wie je een kerstcadeau moet hebben heel erg bezig met duurzaamheid? Dan is het van belang dat het kerstcadeau voor hem geen enorme ecologische voetafdruk nalaat op onze planeet. In mijn blogbericht dat volledig gewijd is aan duurzame kerstcadeaus vind je zeker en vast het perfecte kerstcadeau voor de milieubewuste man in jouw leven.

Heb je echt geen idee…

wat hem gelukkig kan maken? Schenk dan een cadeaubon. Op die manier kiest hij zelf zijn kerstcadeau. Met de Kadonation cadeaubon kan hij bij meer dan 70 winkels terecht. Hij blij, wij blij!

BESTEL EEN KADONATION CADEAUBON

kerstcadeau voor hem

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment