Laten we het over één ding zeker eens zijn: de leukste feestjes zijn themafeestjes! Om die reden geef ik hier graag wat inspiratie mee voor een onvergetelijk kinderfeest in een leuk feestthema. Op het einde geef ik ook nog een geweldige cadeautip mee!

Kinderfeest thema’s

Kinderen vinden alles dat in een thema is geweldig. Laat daarom jouw dochter of zoon een thema kiezen en kleed het feest in volgens dit thema. Zorg voor gepaste decoratie, activiteiten, hapjes en drankjes binnen het gekozen thema.

Zorg er ook voor dat de uitnodigingen die je uitstuurt in het thema zijn. Zeker als je verwacht dat de genodigden in het thema gekleed komen. Op die manier maak je iedereen helemaal warm voor een onvergetelijk kinderfeest.

Kan jouw zoon of dochter niet direct een thema kiezen? Geen nood! Ik ging speciaal voor jullie op zoek naar leuke thema’s voor een kinderfeestje:

Welcome to the jungle

Boerderij

Muziekfestival

Zeevaarders en piraten

Ruimtevaart

Reis rond de wereld

En dan nu de cadeautjes

Een groot cadeau van iedereen

Jouw kind droomt zeker en vast van het één of andere reuzengeschenk. Dan is dit het ideale moment om jouw zoon of dochter te verrassen met het cadeau van zijn of haar dromen. Trommel familie en vrienden op om samen te leggen voor één groot groepscadeau waarbij jouw kind zijn of haar ogen zal opentrekken.

communiefeest communie cadeau

Bij zo één groot groepscadeau komt heel wat organisatie en administratie kijken. Maar niet als je vertrouwt op Kadonation. Bij ons regel je gratis een online groepscadeau. Je creëert een digitaal spaarpotje, deelt de link met familie en vrienden (op bijvoorbeeld de uitnodiging) en vertelt hen voor welk cadeau wordt samengelegd. Iedereen doet online zijn of haar bijdrage en tegen het kinderfeest heb je het geld ingezameld en het cadeau gekocht!

communiefeest communie cadeau

Misschien kun je de genodigden vragen om allemaal samen te leggen voor…

… een fiets

… een gsm

… een trampoline

… een hoverboard

… een rugzak

… een spelconsole

… een tent

… een dagje winkelen

… een leuke daguitstap

… wat jouw zoon of dochter ook maar wil!

communiefeest communie cadeau

In een notendop: organiseer online jouw groepscadeau door gratis een groepscadeau te starten op Kadonation. Vervolgens kan iedereen die de URL ontvangen heeft bijdragen aan het groepscadeau. Wanneer je al het geld ingezameld hebt, koop je een droomcadeau bij meer dan 70 (web)winkels zoals Fun, Dreambaby, bol.com, Coolblue, Zalando, Torfs, Decathlon, ZEB For Stars, A.S.Adventure, …

Jouw dochter of zoon verrassen was nog nooit zo fijn en gemakkelijk!

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

1 Comment

Leave a Comment