Voor het Kadonation team is voortreffelijke klantenondersteuning een number one priority. We investeren enorm in het vertrouwen van onze klanten, zodat ze blijven terugkeren naar onze tool. Ons doel is dat niemand onze customer support zonder oplossing verlaat. We kregen al heel wat positieve reacties over onze klantenservice en we blijven deze verbeteren! Ontdek hier alles over de Kadonation-service!

happy customer


Verschillende kanalen

Je kan ons via tal van kanalen bereiken.

Eerst en vooral kan je beroep doen op de lijst van veelgestelde vragen die we zorgvuldig samenstelden.

chatDaarnaast kan je praten met één van onze fantastische medewerkers. Zij zorgen voor directe hulp tussen 9u00 en 22u30. Niets is te veel gevraagd, dus aarzel niet om ons te contacteren!

Let’s get social! Via Facebook zijn we bereikbaar tussen 9u00 en 17u00. Ons klantenservice team staat klaar voor al je vragen!

phoneWil je de zwoele stem van onze medewerkers horen? Contacteer ons dan telefonisch van maandag tot vrijdag tussen 9u00 en 17u00.

emailTenslotte kan je ons bereiken via e-mail. Zo kun je ons contacteren wanneer het jou past. Binnen de 24 u kan je een antwoord van ons verwachten!


Personeelsgeschenken en eindejaarsgeschenken

Bij de personeelsgeschenken zorgen wij voor alles, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. We stellen alles in het werk om een prachtig resultaat af te leveren en dit op tijd!

Je kan ook voor eindejaarsgeschenken gratis beroep doen op onze designer Yoshi, die met elke klant meedenkt en de mooiste creaties op maat maakt.

Benieuwd naar misschien wel het beste personeels- en eindejaarsgeschenk in België anno 2020?

yoshi klantenondersteuning


Een kleine anekdote

Voor het Ghuislain Museum kregen we de opdracht om de personeelsgeschenken te verzorgen. Door problemen bij de drukker dreigden de doosjes niet op tijd bij onze klant geleverd te kunnen worden. Fabrice zou dit koste wat het kost oplossen en stapte in zijn auto. Hij ging van Gent naar Leopoldsburg en terug naar Gent om ze op tijd af te leveren bij het Museum. Hongerig, maar voldaan, kon hij de kadodoosjes mooi op tijd afleveren!

fabrice klantenondersteuning


Heb je vragen? Neem dan snel contact op en maak kennis met onze klantenondersteuning.

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment