Goed nieuws voor wie graag mee is met wat er in de wereld allemaal gebeurt. Vanaf nu is een Kadonation cadeaubon inwisselbaar voor een krantenabonnement. En kun je jouw nieuwsgierige vrienden, familieleden of collega’s een krantenabonnement cadeau doen voor De Standaard, Het Nieuwsblad, de Gazet van Antwerpen of Het Belang van Limburg. Maar aan wie, wanneer en waarom geef je een krantenabonnement cadeau?

Een krantenabonnement voor iedereen

Niet iedereen leest de krant, maar de krant is er wel voor iedereen. Voor wie graag mee is met politiek, economie en cultuur is De Standaard een boeiende krant die elk weekend vergezeld wordt door interessante bijlages.

Voor de sportliefhebbers onder jullie raad ik Het Nieuwsblad aan.

En voor onze lezers uit Antwerpen en Limburg die graag mee zijn met wat er in hun omstreken gebeurt, zijn uiteraard de Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg interessant.

Een krantenabonnement voor elke gelegenheid

Een krantenabonnement cadeau doen is een goed idee het hele jaar door, want het hele jaar door valt er van alles te ontdekken. Zelf koos ik enkele momenten waarop een krantenabonnement meer dan op zijn plaats is.

1. housewarming

Niets zo leuk als een krantenabonnement regelen voor vrienden, familie of collega’s die net verhuisd zijn. Zo krijgen ze direct post op hun nieuwe adres!

2. afgestudeerd

Na de studies breekt een nieuw tijdperk aan, een tijdperk waarin verwacht wordt dat we als een (jong)volwassenen door het leven gaan. En wat is er volwassener dan een krant lezen?

3. huwelijk

Verras het kersverse bruidspaar met een krantenabonnement. Al is het maar om de politieke debatten tijdens het ontbijt wat meer pit te geven.

4. pensioen

Na al die jaren waarbij er nauwelijks tijd was om deftig te ontbijten is eindelijk een tijdperk aangebroken van lange en rustige ochtenden. Dan kan een krant toch niet ontbreken?

5. vaderdag

Het is bijna vaderdag! En misschien ben je nog snel op zoek naar een leuk vaderdagcadeau? Dan is een krantenabonnement zeker en vast een goed idee. Vanaf nu kan de man die altijd denkt gelijk te hebben zijn mening volledig onderbouwen.

Waarom een krantenabonnement cadeau doen?

Het is in de eerste plaats een origineel cadeau! En de gelukkige ontvangt dagelijks in de mailbox of de brievenbus een krant waardoor er elke dag aan jou gedacht wordt. Maar de grootste reden om een krantenabonnement cadeau te doen is het gemak! Vanaf nu regel je in een vingerknip een krantenabonnement. Trommel vrienden, familie en collega’s op om samen te leggen voor een krantenabonnement en verras de gelukkige met een origineel geschenk!

Hoe doe je dat, samenleggen voor een krantenabonnement?

  1. Start helemaal gratis een online groepscadeau
  2. Deel jouw persoonlijke URL met iedereen die wenst bij te leggen voor het cadeau
  3. Iedereen kiest zelf een betaalmethode en draagt online bij aan het online groepscadeau
  4. Met het ingezamelde geld kun je een krantenabonnement van De Standaard, Het Nieuwsblad, de Gazet van Antwerpen of Het Belang van Limburg bestellen op onze website.
  5. Verras allemaal samen de gelukkige met een origineel cadeau!

START EEN ONLINE GROEPSCADEAU


About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

krantenabonnement-cadeau-doen-dat-doe-je-samen