Sommigen hebben het geluk jarig te zijn in de zomer. Maar zelfs als jouw verjaardag buiten de zomer valt, is het jouw goed recht om jouw verjaardagsfeest in de zomer te organiseren. Niets is leuker dan een gezellig tuinfeest voor jouw verjaardag. Hier lees je hoe je zorgt voor een super gezellig verjaardagsfeest in de zomer.

Sfeervol verjaardagsfeest in de zomer

Er is niets zo leuk als jarig zijn in de zomer. De zon schijnt, de dagen zijn langer en iedereen is goedgezind. Als je jarig bent in de zomer, vier je dit hoogstwaarschijnlijk onder een helderblauwe hemel. Een tuinfeest voor jouw verjaardag mag deze zomer dus niet ontbreken.

Picknick in de tuin

Zorg voor leuke, kleurrijke picknick dekens en dek een tafel met alle hapjes, drankjes, bestek, borden en glazen. Iedereen kan zo zijn eigen picknick samenstellen en gezellig op het picknick deken genieten van een fijne picknick. Een verjaardagsfeest in de zomer is de ideale gelegenheid om dit te doen!

Spelletjes spelen

Tijd voor een spelletjesnamiddag! Het maakt niet uit hoe oud je wordt, even weer spelen in de tuin zoals vroeger is altijd een goed idee. Zeker op jouw verjaardagsfeest! Je kan het simpel houden en een voetbal of frisbee bovenhalen. Maar een buitenspel als KUBB is ook heel erg leuk en wat competitie kan geen kwaad op een feestje. Ontdek hier nog meer leuke party games!

Dansen op blote voeten

Als jullie uitgespeeld zijn is het moment aangebroken om een heus dansfeestje in gang te zetten. Vraag aan iedereen om de schoenen uit te doen en dans. Geniet van het frisse gras onder jouw blote voeten. Blijf ook gehydrateerd tijdens het dansen! Zorg dat er het hele verjaardagsfeest lang homemade limonade is voor wie verfrissing nodig heeft.

Vrolijke vrienden

Na zonsondergang is het moment aangebroken om allemaal rond het kampvuur (of de vuurschaal of vuurkorf) te gaan zitten. Voorzie marshmallows om boven het kampvuur te houden en haal die gitaar boven. Tijd om liedjes te zingen rond het kampvuur. Voorzie dekentjes voor moest het afkoelen ‘s avonds (of gebruik de picknick dekens ;-)). Dit is de perfecte afsluiter van jouw verjaardagsfeest in de zomer.

Verjaardagscadeau

We hebben nu alles dat bij een verjaardagsfeest hoort besproken, maar toch hebben we iets essentieels over het hoofd gezien tot nu toe. Wat hoort er standaard bij een verjaardagsfeest? CADEAUTJES!

Cadeaus, cadeaus en nog meer cadeaus

Natuurlijk vindt iedereen het fijn om cadeautjes te ontvangen en deze uit te pakken. In sommige gevallen ben je heel erg blij met jouw verjaardagscadeaus. Op andere momenten moet je dan weer jouw uiterste best doen om jouw ontgoocheling weg te steken.

Hoeveel van de cadeaus die je op jouw verjaardag krijgt komen enkele weken later nog van pas? Naar hoeveel verjaardagscadeaus kijk je nog om na jouw verjaardagsfeest? We weten het allemaal, bitter weinig.

Geld cadeau krijgen

Geld komt dan wel altijd van pas. Achteraf koop je dan wat je zelf wilt of nodig hebt. Zet je op de uitnodiging dan jouw rekeningnummer? Of zet je een pot op jouw feestje waar iedereen zijn geld in kan stoppen? Dit is behoorlijk onpersoonlijk voor een verjaardagsfeestje. Maar dankzij Kadonation wordt het leuker en persoonlijker om geld te ontvangen!

Kadonation cadeautip

Het online groepscadeau: snel en eenvoudig.

Bij Kadonation start je helemaal gratis een online groepscadeau om geld bijeen te krijgen voor een leuk cadeau. Met het ingezamelde geld bestel je dan een Kadonation cadeaubon of koop je een cadeau bij onze partners. En dit allemaal zonder extra kosten. Maar je kan het geld ook gewoon overschrijven naar een bankrekening (houd wel rekening met 4% transactiekosten, daar kunnen wij helaas niet onderuit)!

Baal je dat je 4% zal verliezen aan transactiekosten? Bij deze een troostprijs! Als je zelf het online groepscadeau organiseert, krijg je voor elke euro die wordt bijgedragen aan het groepscadeau een kadomunt. Hoe meer kadomunten je spaart, hoe meer kadomunten je kan uitgeven in onze kadoshop! Kortom, deze kadomunten zijn eigenlijk geld waard.

verjaardagsfeest in de zomer Kadonation

Dat betekent dus dat je in plaats van jouw rekeningnummer te geven nu de URL naar jouw groepspotje kan meegeven waar iedereen zijn bijdrage online kan doen. Zo heeft niemand cadeaustress en kies jij na jouw verjaardagsfeest zelf nog wat je wilt doen met het geld. Durf je zelf niet zo goed vragen om bij te dragen aan jouw online groepscadeau? Vraag jouw beste vrien(in), broer, zus of lief om een online groepscadeau te starten voor jou. Hij of zij moet dan ook de URL delen met zoveel mogelijk mensen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Waarom Kadonation?

Het is persoonlijker en leuker, zowel voor jou als voor de gasten! Elke gast die jou geld cadeau geeft, kan een leuk en persoonlijk berichtje schrijven voor jou. Dat is een stuk persoonlijker dan gelukwensen in een mededeling te zetten bij een overschrijving.

Daarnaast maak je jouw eigen verjaardagspagina waarop de genodigden terechtkomen om hun bijdrage te doen. Je zorgt voor een leuke tekst, leuke foto’s van jou, een filmpje, … Bovendien kan alles besproken worden op jouw pagina: de activiteiten die op de planning staan, de outfits, het weer, de parkeermogelijkheden, … Na het verjaardagsfeest kan je dan ook de foto’s van het feest delen via deze pagina en iedereen bedanken voor het cadeau en voor hun aanwezigheid.

START EEN ONLINE GROEPSCADEAU

verjaardagsfeest in de zomer Kadonation cadeautip

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment