Aan alle gin- en rumliefhebbers, maar ook aan diegenen die houden van vermouth of wodka: vandaag is het een grote dag voor jullie. Make Your Own Spirit vervoegt onze kadopartners! De alcohol hoef je (gelukkig) zelf niet te brouwen, maar je kan wel jouw fles personaliseren. Zo kan je een fles voor elke gelegenheid maken, schol!

Make Your Own Spirit

Onder het motto het leukste cadeau maak je zelf kies je bij Make Your Own Spirit niet alleen de perfecte drank (rum, wodka, vermouth of gin), maar ontwerp je zelf de fles! Je kan het label volledig personaliseren met tekst, logo of foto. Zo onderscheidt jouw fles zich zeker van de andere gewone flessen die de gelukkige waarschijnlijk zal krijgen.

Make Your Own Spirit, het leukste cadeau maak je zelf

Het zit vanbinnen

Uiteraard draait het bij Make Your Own Spirit niet alleen om het uiterlijk. Innerlijk doet er zeker ook toe! Want wat heb je aan een mooie fles als de inhoud naar niets smaakt? Dankzij onze kersverse kadopartner hoef je jouw leuke fles niet af te geven met een klein hartje aan de gin lovers of rum kenners in jouw vriendenkring. Bij Make Your Own Spirit brouwen ze enkel premium spirits met artisanale stokerijen. Topkwaliteit en maximal flavour zijn dus gegarandeerd!

Let’s talk business

Hoe heerlijk zou het zijn om in jouw horecazaak gepersonaliseerde flessen op tafel of aan de toog tentoon te stellen? Daarnaast is er geen betere manier om jouw zakenrelaties te onderhouden dan met een gepersonaliseerde fles. Zo zullen ze jou niet gauw vergeten. Speciaal voor deze zakelijke klanten biedt Make Your Own Spirit interessante volumekortingen aan.

Make Your Own Spirit, het perfecte zakelijk relatiegeschenk.

Wat moet je nog weten?

#1 Vanaf €34,95 wordt jouw fles gratis verzonden naar elk adres in België.

#2 De Kadonation cadeaubon is levenslang geldig bij Make Your Own Spirit.

#3 Je kan ook met vrienden, familie of collega’s samenleggen voor één of meerdere leuke flessen van Make Your Own Spirit.

Go ahead Picasso! The canvas is yours!

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

bij-make-your-own-spirit-maak-je-zelf-de-leukste-fles-kadoblog