Enkele maanden geleden startte ik zelf mijn eerste cadeaupotje bij Kadonation. Ik had nog nooit van het systeem gehoord, maar was meteen vol lof over het concept. Met veel goede moed, ging ik aan de slag. Lees hier mijn ervaring met Kadonation! 

De ideale last minute oplossing

Eerst besprak ik met mijn vriendinnen of ze het zagen zitten om een cadeaupotje te maken via Kadonation.com. Omdat we last minute een cadeau zochten, waren ze allemaal meer dan akkoord. Het was zaterdag en enkele uren later hadden we het cadeautje al nodig.

We vonden het heel handig dat we meteen geld op het potje konden storten en dit er –zelfs op zaterdag- meteen opkwam. Als we samen hadden gelegd door geld naar elkaar door te storten, was dit pas de maandag erop in orde gekomen. Niemand moest dus gelukkig voorschieten. Beter hadden deze situatie het niet kunnen oplossen!

Cadeau regelen zonder veel na te hoeven denken

Ik maakte een potje aan met een gepersonaliseerde foto en schreef een leuk tekstje voor de verjaardag. De deadline moest ik natuurlijk noodgedwongen instellen op de dag zelf… De tool wees zichzelf goed uit, zodat ik eigenlijk niet te veel moest nadenken. Het enige wat ik nog moest doen, was de link van ons potje in onze Facebookgroep gooien. In een wip hadden we een goed cadeau geregeld zonder bijkomende stress!

verjaardag gitte ervaring

Snelste cadeaupotje in tijden

Iedereen stortte zijn bijdrage nog binnen enkele uren met hun smartphone en drie uur later konden we onze cadeaubon al afdrukken. We kozen voor een Kadonation-cadeaubon omdat dit het snelst in orde komt. Elke bijdrager had een leuk tekstje geschreven, dus het was een waardig cadeau om met trots af te geven. Nog een leuk kaartje erbij met alle namen erop om de clichés niet overboord te gooien en we waren klaar voor de drink! Een goede ervaring voor ons allen!

Ik ga Kadonation zeker nog talloze keren gebruiken!

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment