Zondag zetten we onze mama’s in de bloemetjes. Het moment is aangebroken om onze lieve mama’s extra te verwennen met een ontbijt op bed, stevige knuffels, mooie woorden en een fijn moederdag cadeau.

moederdag cadeau 2019

Een fijne moederdag

Nu we het knutselen van een moederdag cadeau al even ontgroeid zijn, moeten we op zoek naar een mooi en origineel cadeau voor moederdag. En dit tegen zondag! Tijd om het hele gezin op te trommelen. Moederdag 2019 wordt er één om nooit meer te vergeten.

moederdag cadeau 2019

  1. Stel een luxe ontbijt samen met alles wat jouw mama graag eet en drinkt. Probeer dit te regelen voor ze wakker is. Je zal dus jouw wekker moeten zetten op zondag!
  2. Versier ook het huis met de lievelingsbloemen van jouw mama. (Kleine tip: neem een kijkje bij onze kadopartner Eurotuin. Indien je een Kadonation cadeaubon inwisselt voor een waardebon van Eurotuin krijg je 10% extra.)
  3. Maak daarnaast een lijst met haar favoriete nummers en speel deze gedurende de dag af. De living omtoveren tot een dansvloer of een karaokebar wordt zeker aangemoedigd.
  4. Stel haar lievelingsmenu samen voor het middag- en/of avondeten en haal jouw kookkunsten boven.
  5. Doe de hele dag dingen met het gezin waar jouw mama van houdt, zoals bijvoorbeeld gaan wandelen, gezelschapsspelletjes spelen, gezellig luieren in de zetel, koffie drinken, babbelen, lezen, een stadsbezoek, knutselen, dansen, een museumbezoek, een workshop, … Alles kan en alles mag, zolang jouw mama ervan houdt en jullie het samen doen.

moederdag cadeau 2019

Het mooiste moederdag cadeau geef je samen

Zo’n onvergetelijke moederdag, daar komt natuurlijk heel wat organisatie bij kijken. Maar je staat er niet alleen voor. Schakel het volledige gezin, behalve jouw mama uiteraard, in en verdeel de taken. Iemand is verantwoordelijk voor de boodschappen, nog iemand anders stelt de afspeellijst samen en bedenkt hoe de zondag zal ingevuld worden en iemand coördineert alles.

moederdag cadeau 2019

Willen jullie samen ook nog heel graag een fysiek moederdag cadeau voorzien? Dan is Kadonation de oplossing. Je start een online groepscadeau, deelt de link met iedereen van het gezin, iedereen kiest zelf een betaalmethode en draagt online bij. Met het ingezamelde geld koop je uiteindelijk een geweldig moederdag cadeau bij onze meer dan 50 kadopartners, of je schenkt jouw mama een Kadonation cadeaubon. Met deze cadeaubon kan zij zelf nog een cadeau kiezen bij onze kadopartners. Op naar een onvergetelijke dag!

START EEN ONLINE GROEPSCADEAU

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment