Zondag 13 mei is het moederdag en zetten we onze lieve mama’s meer dan terecht in de bloemetjes! Bij Kadonation weten we maar al te goed hoe belangrijk mama’s zijn. En daarom stellen wij trots onze mama’s voor en verklappen we ons moederdagcadeau.

Moederdagcadeau

Hoewel mama’s iedere dag verwend zouden mogen worden, doen we op moederdag toch extra ons best. We brengen een ontbijt op bed, doen extra lief tegen onze mama en verrassen haar met een mooi moederdagcadeau. Maar sinds we op school geen cadeautjes meer knutselen, moeten we zelf een origineel moederdagcadeau bedenken.

Als zoon- of dochterlief zou je jouw mama door en door moeten kennen. Is jouw mama een avonturier? Een huismus? Een workaholic? Een levensgenieter? Die vraag moet je je altijd stellen voor je een cadeau gaat kopen. Maar soms kan het ook gewoon gemakkelijk.

moederdagcadeau mama Elisa

Mijn lieve mama! Lees snel verder om de andere Kadonation mama’s te ontmoeten.

Yoshi zijn mama is een echte levensgenieter. Fabrice en Elisa hun mama’s zijn eerder avontuurlijk ingesteld. De mama van Jelle heeft dan weer groene vingers en doet niets liever dan in haar tuin bezig zijn. Toch geven zij hun mama’s hetzelfde moederdagcadeau. Hoe kan dat?

De Kadonation mama’s

Dit jaar geven wij onze mama’s een Kadonation cadeaubon. Ontmoet onze mama’s en ontdek waarom de Kadonation cadeaubon het perfecte cadeau is voor elk van hen.

Moederdagcadeau

Fabrice en zijn mama

“Ik ben er zeker van dat mijn mama haar Kadonation cadeaubon zal inwisselen bij Connections. Zij houdt echt van reizen!” Fabrice

Moederdagcadeau Jelle

Jelle en zijn mama

“Bij Eurotuin, sowieso! Mijn mama is plantkundige en heeft een prachtige tuin.” Jelle

moederdagcadeau

De mama van Yoshi

“Haar Kadonation cadeaubon zal ze bij Center Parcs inwisselen. Samen met het gezin naar een vakantiepark gaan is echt haar ding!” Yoshi

moederdagcadeau

Ikzelf met mijn mama

“Mijn mama zal zonder twijfel haar bon inwisselen bij Connections. Ze doet niets liever dan reizen. Hoe verder, hoe beter!” Elisa

Lang leve mama!

Om alle mama’s op deze planeet te verrassen krijgen jullie van ons een gratis kadodoosje en gratis verzending bij de bestelling van een Kadonation cadeaubon. Geef bij jouw bestelling de code MOEDERDAG18 in en verras jouw lieve mama! Met die bon kunnen alle mama’s levenslang winkelen bij meer dan 35 (web)winkels!

moederdagcadeau mama Fabrice

Kan jij ook raden bij welke partner jouw mama haar cadeaubon zal besteden?

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment