Heel wat ouders zijn zot van design en willen ervoor zorgen dat hun kinderen op jonge leeftijd al echte designliefhebbers worden. Er zijn heel wat design geschenken op de markt voor kinderen! Sommige spullen zijn echt om bij weg te dromen. Geef je ogen de kost bij deze design geschenken voor kinderen en laat je inspireren voor als jij nog eens een cadeautje nodig hebt.

#Leestip: deze iconische stoelen moet je kennen! Ontdek in deze blog hoe je met een klein budget toch een luxe interieur kan hebben.


#1: Een stijlvolle speeltent

design geschenken voor kinderen

Deze tipi speeltent is erg mooi in elk interieur. Het Spaanse merk Nobodinoz ontwierp deze prachttent om in te spelen of lekker te luieren met een grote stapel kussens.


#2: Glamoureuze nachten

design geschenken voor kinderen

In bed met een sprookjesachtige zeemeermin in de magische onderwaterwereld, het is de droom van ieder kind. Of naar bed gaan met een paard, yeeha! Dit is dan ook één van de beste design geschenken voor kinderen!


#3: Fashionista op de speelplaats

design cadeaus voor kinderen

Ook op de speelplaats mag er al eens wat meer stijl zijn. Met deze leuke rugzak met glitter details, zal elke fashionista stralen op de speelplaats.


#4: Opbergen in stijl

opbergmand stijlvol kinderen

Opbergdozen voor speelgoed worden meestal in een donker hoekje verstopt. Dankzij deze stijlvolle opbergers hoeft dat niet langer. Ze kunnen deel worden van jouw interieur en de kinderen hoeven er hun speelgoed enkel nog in te steken. Geef dit cadeau en de ouders in kwestie zullen je nog lang dankbaar zijn!


#5 Kindermeubilair als blikvanger

interieur voor kinderen

Woehoew, deze kinderbureaus zijn prachtig! Enkele jonge eigentijdse meubelmerken ontwierpen deze prachtige bureaus. Een blikvanger in elk interieur!


Wist je dit al?

Wist je dat je voor al deze geschenken kan samenleggen voor een online groepscadeau via Kadonation? Ze komen namelijk allemaal van onze kadopartner LivingDesign! 

Zo regel je je groepscadeau in een vingerknip:

  1. Start gratis een online groepscadeau
  2. Deel jouw persoonlijke URL met alle ouders die wensen bij te leggen voor het cadeau via Whatsapp, Messenger of e-mail
  3. Iedereen kiest zelf een betaalmethode en draagt online bij aan het online groepscadeau
  4. Met het ingezamelde geld kan je een cadeaubon voor LivingDesign aanvragen om deze prachtige design geschenken voor kinderen te kunnen kopen
  5. Verras elke kleine designliefhebber met een prachtig geschenk!

START EEN ONLINE GROEPSCADEAU


Zoek je nog een cadeau voor een baby van 1 jaar? Bekijk dan zeker deze blog!

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment