Moose in the city opende in augustus 2011 haar deuren in hartje Antwerpen. Geïnspireerd door het Noorden brengt onze nieuwe kadopartner mens en natuur harmonieus samen. Moose in the city creëert ruimte voor zowel de vaste waarden binnen de Scandinavische ontwerpers als jong opkomend talent.

Moose in the city partner Kadonation

 

Mode, interieur, voeding en reizen

Voor originele mode, een minimalistisch interieur, natuurlijke voeding en een authentieke reiservaring moet je bij Moose in the city zijn.

Zowel dames als heren kunnen er terecht voor kledij, schoenen en accessoires die helemaal in het Scandinavische modekader passen. Bij Moose in the city vind je de mooiste artikelen om van jouw huis een gezellige thuis te maken. Hoe kan het ook anders in tijden waarin hygge een vast begrip is in de interieurswereld.

Moose in the city partner Kadonation

 

Binnen de je bent wat je eet filosofie kun je bij onze nieuwe partner authentieke producten verkrijgen. Deze tillen jou en jouw gerecht naar een hoger niveau. Maar ook reizen doe je nu in de zevende hemel. Dankzij hun uitgebreid reisaanbod. Je vindt er de handigste reisgadgets, de beste reisgidsen en kaarten en de gepaste outfit voor jouw avontuur.

Kortom, Moose in the city is de perfecte winkel voor wie op zoek is naar die constante prikkel tijdens een unieke shopervaring.

Moose in the city partner Kadonation

 

Moose in the city cadeau

Ken je iemand die nooit genoeg kan krijgen van Scandinavische mode, interieur of voeding? Dan is een cadeau van Moose in the city zonder twijfel een fantastisch idee! En het kan nog beter. Wat als je nu jouw vrienden, familie of collega’s optrommelt om bij te leggen voor een waanzinnig cadeau? Hoe groter het budget, hoe groter het cadeau.

Maar dat betekent dan ook dat jij…

… aan iedereen geld moet vragen en misschien zelfs moet voorschieten.

… de knoop moet doorhakken op het moment dat het cadeau gekozen moet worden.

… het cadeau moet gaan kopen.

Daar heeft niemand zin in of tijd voor. Gelukkig is er Kadonation, het online groepscadeau.

Moose in the city partner Kadonation

 

Kadonation, het online groepscadeau

Met een online groepscadeau regel je jouw waanzinnig Moose in the city groepscadeau in een vingerknip. En helemaal gratis! Je start een online groepscadeau, deelt de link met iedereen die wenst bij te leggen en verzamelt online het geld. Vervolgens vraag je online een waardebon voor onze kadopartner Moose in the city aan en koop je online of in de winkel het cadeau. Jij gelukkig, de ontvanger gelukkig, iedereen gelukkig!


EEN ONLINE MOOSE IN THE CITY GROEPSCADEAU STARTEN

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

moose-in-the-city-voor-wie-van-een-scandinavische-levensstijl-houdt