Elke dag werken we achter de schermen hard om van Kadonation de beste website te maken om samen te leggen voor een cadeau. Vandaag lanceren we dan ook een nieuwe feature: Gift vouchers die je met 1 klik kan printen en afgeven aan het feestvarken!

Wat is er nieuw?

Wanneer je vroeger bij Kadonation samenlegde en een cadeaubon aanvroeg, kreeg je een e-mail met een voucher code toegestuurd. Dat kon beter, dachten we! Nu krijg je meteen een mooie bon toegestuurd die je zo kan afdrukken en afgeven tijdens het feestje.

voorbeeld cadeaubon connections

Samenleggen voor gift vouchers: hoe werkt het?

Samenleggen is simpel: je maakt een pagina, deelt vervolgens de link en ontvangt daarna rechtstreeks van iedereen hun bijdrage. Wanneer het geld verzameld is, heb je drie opties:

  1. Vraag een gift voucher van partnerwinkels (gratis)
  2. Stort een bedrag op een bankrekening (4% transactiekosten)
  3. Laat de ontvanger beslissen

Kies je voor optie 1, dan kan je zelf het bedrag van de gift voucher kiezen. Je kan zelfs verschillende bonnen aanvragen. En van welke winkels kan je een cadeaubon aanvragen? Heel wat! Coolblue, Zalando, Connections, en nog 9 andere! Hier kan je de volledige lijst van partnerwinkels vinden.

Op de gift voucher staat een code. Die code heeft een bepaald bedrag dat je online kan gebruiken bij deze winkels. Je kan de cadeaubon afgeven aan het feestvarken – of je zelf een cadeau uitzoeken en afrekenen met de voucher.

 

Krijg € 5 gratis voor je cadeau: probeer Kadonation!

Welke speciale gelegenheid vier jij binnenkort? De verjaardag van een vriendin? Een housewarming? Een collega die net een kindje gekregen heeft? Welke gelegenheid ook, via Kadonation leg je samen zonder gedoe met overschrijvingen of geld voorschieten.

Leg je €50 of meer samen, dan leggen wij al meteen €5 bij!
Maak een pagina en vul de promocode Kadonation5 in bij de instellingen.
Start hier om samen te leggen op Kadonation >

 

About the author

Fabrice

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

update-printklare-gift-vouchers-kadoblog