Beter 1 groot cadeau dan 12 kleintjes!

Nu de kerstperiode nadert hebben we een nieuwe optie toegevoegd op de site. Bij het samenleggen kon je voordien kiezen uit: verjaardag, huwelijk, housewarming, afscheidscadeau, enzovoort. Daar komt nu een extra mogelijkheid bij: Kerstmis! Leg nu samen voor een kerstcadeau.

The happiest time of the year

Bij Kerst horen uiteraard mooie pakjes die onder de versierde kerstboom liggen. Als kind telde je de dagen af om te weten te komen welke kerstcadeaus je zou krijgen. Het hoogtepunt was dan op 25 december wakker worden om samen de kerstcadeaus uit te pakken! De kinderperiode ligt ondertussen achter ons. Maar Kerst blijft nog steeds een speciaal moment. Wil je zeker zijn dat je geschenk in de smaak valt? Leg samen met vrienden en familieleden en gebruik het verzameld bedrag om samen één mooi groot cadeau te schenken.

christmas-tree-83121_1280

 

Vind het droom kerstcadeau in deze artikels

We hebben de voorbije weken een selectie gemaakt van leuke geschenken bij onze partnerwinkels. Misschien kom je het droomcadeau tegen in deze artikels?

 

kerstcadau! gelegenheid

About the author

Fabrice

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

nieuwe-gelegenheid-kadonation-samenleggen-kerstcadeau