Hoe vaak gebeurt het wel niet dat je samenlegt voor een geschenk en dat er iemand hiervoor moet voorschieten. Na een tijdje is iedereen vergeten dat jij hebt voorgeschoten en zie je je geld misschien wel nooit meer terug. Herkenbaar? Lees hoe wij dé oplossing kunnen bieden met Kadonation!

Samenleggen is in theorie simpel

Samenleggen voor een groepscadeau is in theorie heel simpel, in praktijk is er echter een goede planning nodig en verloopt het niet altijd van een leien dakje. Hoeveel wordt er gegeven? Wie wilt er voorschieten? Op wie zijn bankrekening storten we het? Doen we het volledig cash in een enveloppe? Heeft iedereen wel altijd cash bij zich? Wie gaat er om het cadeau? Allemaal vragen die voor een hoop cadeaustress kunnen zorgen!

Ook al zijn het maar kleine bedragen

Als je elk voor slechts 5 euro samenlegt met je vrienden, collega’s of familie, dan zal je al snel denken dat het overdreven is om te zagen voor dit kleine bedrag. Als je al deze kleine bedragen echter bij elkaar optelt, zal je een flinke hap uit je budget missen. Je kan hierdoor geïrriteerd geraken en het kan zelfs je band met de andere bijdragers beïnvloeden.

Regel de zaken snel

Je moet vervolgens starten met de bedragen ergens te noteren en dus bij te houden wie je wat is verschuldigd. Dan kan je beginnen rondbellen om de bijdrages terug te vragen, in de hoop dat ze het snel zullen terugstorten. Hoe meer tijd hier overheen gaat, hoe groter de kans ook wordt dat je je geld niet meer zal terugzien. Als je iemand bijna nooit ziet, is het heel lastig om een gesprek te beginnen met: “Hey, ik krijg nog geld van je terug!” Of stel je voor dat je de personen écht nooit ziet omdat ze bijvoorbeeld in het buitenland werken of op vakantie zijn. Dan kan je onpersoonlijk beginnen bellen of mailen om je geld terug te vragen. Kortom: not done dus!

Kadonation maakt samenleggen kinderspel

Met Kadonation is cadeaustress compleet overbodig. Je hoeft niet langer voor te schieten of achter iemand zijn veren aan te zitten. Het systeem managet alle herinneringen en jij wordt enkel op de hoogte gehouden als er nieuwe bijdrages zijn. Sit back and relax, want je hoeft je dus van niets iets aan te trekken! Een cadeau zonder zorgen!

Je maakt simpelweg een groepspotje aan en nodigt je vrienden uit.

Hoe gaat het in zijn werk?

1) Start een groepspotje
2) Nodig collega’s, vrienden en familieleden uit
3) Zie het geld binnenstromen
4) Spendeer het geld bij onze partners of laat de gelukkige zelf een cadeau kiezen

Klaar!

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment