Jelle kwam in aanraking met Kadonation door een artikel te lezen op een blog. Hij was erg geïnteresseerd om onze tool eens uit te testen en zijn vrouw werd net 30 jaar oud. De ideale omstandigheden dus om eens op de website van Kadonation te gaan kijken! 

Jani’s en consorten Testimonail styliste jelle

De vrouw van Jelle wilde al lang eens op pad met een echte styliste. “Ze is dol op alle Jani’s en consorten! Na de geboorte van onze twee kindjes, wou ze een hippe, jonge mama-stijl vinden.” Zo gezegd, zo gedaan. Jelle maakte een groepspotje aan via Kadonation voor deze uitstap. Dankzij dit cadeau zou Nathalie kunnen ontdekken welke kleuren haar goed staan en welke kleding ze best kan aandoen voor haar figuur. De styliste werkt in drie delen: eerst algemeen advies, daarna samen gaan shoppen en tenslotte een opvolgingsmoment om te zien of er iets moet bijgestuurd worden. “Na de eerste sessie zag Nathalie er al heel gelukkig uit”, vertelt Jelle.

“Kadonation is qua functionaliteit heel goed, dus ik geef een 8/10!”

“Niet langer 27 flessen wijn, nog wat gin en cava en een huis vol rommel!”

Volgens Jelle is het beter om samen te leggen voor één groot cadeau, dan 27 flessen wijn, nog wat gin en cava te krijgen, met als resultaat een huis vol met rommel. Daarom leggen hij en zijn vriendengroep steeds samen. “Als je weet wat je graag doet, is het beter om samen te leggen”, vertelt Jelle wijselijk. Jelle maakte dan ook een cadeaupotje aan met de boodschap dat er werd samengelegd om op pad te gaan met een styliste. Zo was het fijn voor de andere bijdragers om te weten waar hun geld naartoe zou gaan.

Toekomstvisie

In de toekomst zal Jelle Kadonation zeker nog gebruiken en hij zou ook zelf erg blij zijn met een Kadonation-cadeaubon, die niet vervalt. “Ik vind het wel interessant om Kadonation te gebruiken als ik moet samenleggen.” Alles verliep heel vlot toen het potje werd opgestart en het was duidelijk voor de vriendengroep. Jelle moest enkel wat klikken doen op de website en wat mailtjes rondsturen. “Geen geld verzamelen, niet overschrijven, wie heeft het nu wel en niet betaalt, geen stress meer dus!”

Een 8/10 voor de goede functionaliteit

“Kadonation is qua functionaliteit heel goed, dus ik geef een 8/10”, vertelt Jelle. Het gamma aan cadeaubonnen en partners vindt hij voldoende, maar in de toekomst mag het wel nog wat uitgebreider worden. “Als ik 30 werd, ging ik circuitracen. Het zou dus leuk zijn dat er ook belevingen als kadopartners werden toegevoegd!” Hier is het hele Kadonation-team natuurlijk dagelijks mee bezig!

Probeer Kadonation net als Jelle om samen te leggen voor een gelegenheid! Bye bye cadeaustress!

 

 

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment