De periode van nieuwjaarsborrels is weer van start gegaan, ook op het werk! Heel wat werknemers daveren alleen al bij de gedachte aan bedrijfsfeestjes. Jij als werkgever kan echter zorgen dan het een memorabele nieuwjaarsreceptie wordt en wij helpen jou daar graag mee verder. Bij Kadonation weten we namelijk hoe we moeten feesten!

nieuwjaarsreceptie


Medewerkers onthouden piekmomenten, je kan deze nieuwjaarsborrel dus maar beter memorabel maken!

Het merci moment

De nieuwjaarsreceptie is ideaal om samen met alle werknemers te klinken op het succesvolle jaar dat net voorbij is. Op deze nieuwjaarsborrel kunnen alle werknemers in de bloemetjes gezet worden voor hun bijdrage aan dit succes. Neem als werkgever de tijd om met je personeel te praten en vooral naar hen te luisteren. Je kan uit deze gesprekken zelf iets leren zodat je betere voornemens kan maken voor het nieuwe jaar.

Het is van groot belang om een paar momenten in het jaar even met z’n allen samen te zijn. Dat kan het werkleven aangenamer en productiever maken. Het is de ideale gelegenheid waarbij collega’s elkaar op een persoonlijker niveau kunnen leren kennen. Werknemers zullen met plezier komen werken als ze fijne sociale connecties hebben op de werkvloer.

nieuwjaarsreceptie


Geen ellenlange speech

Speeches zijn overbodig geworden in de hedendaagse cultuur. Werknemers hebben nood aan menselijk contact. Wanneer je een speech voert, zal je alle conversaties die aan de gang waren, onderbreken. Het is al niet eenvoudig om contacten te leggen op een nieuwjaarsborrel, een onderbreking zorgt niet voor een betere sfeer. Mensen zullen bovendien niet luisteren naar een CEO op een bedrijfsfeest. Als het niet door een gebrek aan interesse komt, is het wel omdat de speech nauwelijks verstaanbaar is. Toespraken zijn niet meer van deze tijd!

Wil je toch een speech houden? Maak hem dan kort genoeg en laat deze gestructureerd verlopen. Beperk je toespraak tot een aantal zinnen. Wil je meerdere speeches houden? Laat ze dan allemaal na elkaar komen, om meerdere onderbrekingen te vermijden. Een bedanking en peptalk vormen een goede basis voor de speech op een nieuwjaarsreceptie. Zorg dat de speech de aandacht trekt en memorabel is. Eens zot doen, kan geen kwaad! Zing bijvoorbeeld eens een liedje voor je personeel!

Eindig je speech met een toast op het nieuwe jaar om het duidelijk af te sluiten!

toast nieuwjaarsreceptie


Wat nog beter is dan één speech per jaar, is dat je wekelijks contact zoekt met je personeel. Zij zullen dit enorm appreciëren en dat verbetert de sfeer alleen nog maar meer.


BOB-assortiment: voldoende non-alcoholische drankjes

Als werkgever ben je natuurlijk verantwoordelijk voor je personeel. Het laatste wat je wilt, is dat ze dronken achter het stuur kruipen. Je kan preventief optreden op de nieuwjaarsdrink door een gevarieerd aanbod aan alcoholvrije drankjes aan te bieden. Zo hoeft niet iedereen te toasten met champagne.

nieuwjaarsreceptie

Daarnaast kan je taxi’s voorzien of de vereniging Responsible Young Drivers vragen om je werknemers veilig thuis te brengen.

RYD nieuwjaarsreceptie


Herinneringen dankzij een Photo Booth

Een legendarisch feest moet natuurlijk worden vastgelegd! Huur een Photo Booth zodat je werknemers het gekste in zichzelf naar boven kunnen laten komen. Onvergetelijke nieuwjaarsreceptie: check!

photo-booth-nieuwjaarsrecepties


Zoek je nog een eindejaarsgeschenk voor je werknemers?

Nog op zoek naar het ideale eindejaarsgeschenk? Wij helpen je als cadeauexperts heel graag op weg. De Kadonation Cadeaubon is een mooi en origineel zakelijk geschenk voor je personeel om hen te bedanken voor hun toewijding tijdens het voorbije jaar. De Kadonation cadeaubon is levenslang geldig bij meer dan 80 (web)winkels zoals Zalando, Coolblue, Bol.com, Connections, Dreambaby, ZEB, Decathlon en noem maar op.

De gelukkige ontvanger kan zelf kiezen wat hij of zij koopt bij onze vele partners. De cadeaubon kan gepersonaliseerd worden en het geschenkdoosje kan voorzien worden van een gepersonaliseerde sleeve. Met dit geschenk laat je een blijvende indruk achter die je personeel niet snel zal vergeten.

de Kadonation cadeaubon


Zo, geef er een lap op!

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment