Alles wat met foto’s te maken heeft, geeft men vaak als cadeau. Dat is niet meer dan logisch! Foto’s zijn een heel persoonlijk en warm cadeau. Dit geschenk kan je bovendien ook geven voor heel veel gelegenheden. In deze post vind je inspiratie om creatief een cadeau met foto als geschenk te geven. Origineel fotocadeau: check!


Een origineel fotocadeau: collage

Maak zelf een collage met toffe foto’s. Ideaal om cadeau te doen aan een goeie vriend, vriendin of familielid! Haal die creativiteit maar al boven!

collage origineel fotocadeau


Nieuwe trend: fotoraam

Tegenwoordig zie je ze overal: fotoramen. Dit prachtige zwarte exemplaar kan je vinden bij onze kadopartner HEMA. Een heel origineel fotocadeau als je er zelf gepersonaliseerde foto’s in hangt! De gelukkige zal doblij zijn met dit persoonlijk fotogeschenk.

origineel fotocadeau cadeau met foto


Een foto printen op canvas, behangpapier of als douchegordijn?

Met een mooie foto breng je meteen een warme sfeer in huis. Door die memorabele momenten vast te leggen kijk je er nog jaren met een glimlach op terug. Daarom zijn foto’s een heel populair geschenk. Bij heel wat shops kan je bijvoorbeeld een foto afdrukken op canvas, plexiglas en hout in verschillende groottes. Je kan je eigen foto’s uploaden.

Daar stopt het echter niet. Je kan bij sommige winkels zelfs foto’s op behangpapier, een tafellaken, muursticker, muismat en nog veel meer afprinten. Zelfs op een douchegordijn! Sfeer in huis gegarandeerd met zo’n gepersonaliseerd, origineel cadeau met foto!

foto op canvas cadeau

muursticker foto cadeau


Instant fotografie met de Polaroid

De Polaroid is helemaal terug. Op rommelmarkten wordt druk gezocht naar oude Polaroid fototoestellen. Je kan een Polaroid ook nieuw kopen. In een tijd van digitale camera’s, smartphones en Instagram ga je met een Polaroid terug naar het spontane gevoel van instant fotografie. Er is geen scherm, enkel een viewfinder. Je foto komt meteen uit de camera gerold na afdruk. Daarna is het enkele minuten spannend wachten om het eindresultaat te zien. Samen met het retro-effect van de foto’s maakt dit de Polaroid populairder dan ooit, ook om cadeau te doen.

cadeau met foto

Te koop bij: Coolblue

Een leuke manier om de gemaakte Polaroid foto’s op te hangen? Aan het fotoraam natuurlijk!


Samenleggen voor een cadeau met foto

Leg dan nu samen voor een cadeau bij één van bovenstaande kadopartners! In enkele klikken heb je samen met je vrienden een groepspotje gemaakt voor die ene reislustige vriend of vriendin!

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

1 Comment

Leave a Comment

origineel-fotocadeau-inspiratie-creatief-foto-geschenk