In de vorige blog ontdekte je al enkele originele verjaardagscadeaus voor 30, 40 en 50-jarigen. Ook op tram 6, 7 en 8 stappen is erg uniek en dat moet gevierd worden met geweldige geschenken! Ontdek hier alle cadeaus die per categorie in onze rubriek ‘ verjaardagscadeaus voor 60, 70, 80 jaar ‘ passen. Bye by cadeaustress!

verjaardagscadeaus voor 60, 70, 80 jaar


Milestone 4: 60 jaar

60 kaarsjes mogen uitblazen, een geluksmoment! Het is de leeftijd waarop je echt naar je pensioen kan beginnen uitkijken, misschien heb je al kleinkinderen en heel wat grijze haren. Maak je die verre reis nu waar je al zo lang van droomde? Of begin je met een nieuwe hobby? 60-jarigen hebben het meeste wat ze willen al, dus samen mooie momenten beleven is hetgeen wat hen echt blij zal maken.

Een leuke gelukwens voor de gelukkige: “Men begint te merken dat men ouder wordt als de kaarsjes zwaarder wegen dan de taart. Gelukkige verjaardag!”.

verjaardagscadeaus voor 60, 70, 80 jaar

Een welverdiende trip

60-jarigen hebben al een heel leven gezorgd voor hun kinderen, kleinkinderen en vele anderen in hun omgeving. Dit is iets waar je hen echt dankbaar voor kan zijn. Het zal de gelukkige erg blij maken om er tussenuit te gaan op een tripje. Geef de gelukkige een weekendje, een citytrip of reisje cadeau en geef hen de kans even geen mama en papa, oma en opa, … meer te moeten zijn. Gewoon gezellig, met z’n tweetjes.

Een familieweekend

Nee hoor, ze willen niet altijd gewoon met z’n tweetjes weg. Ook een familieweekend is een schot in de roos als geschenk. Dit geven wij vaak cadeau aan onze grootouders. Zij koesteren de mooie momenten met de familie en met de drukke agenda’s worden de gezellige momenten vaak schaarser. Denk na wat de gelukkige graag doet en ga met z’n allen op trot.

Foto’s van de kleinkinderen

Zijn er al kleinkinderen? Dan zijn ze dolblij met foto’s van hen van mooie herinneringen. Mijn oma’s en opa’s vroegen steeds naar foto’s van ons om op te hangen in hun living.


Milestone 5: 70 jaar

verjaardagscadeaus voor 60, 70, 80 jaar

Op je 70ste ben je hopelijk al op pensioen en heeft de gelukkige eindelijk tijd om alles te doen wat hij of zij nog wil doen. Eigenlijk geldt bij tram 7 hetzelfde als bij tram 6: belevenissen staan centraal. Wil je een cadeautje geven? Bekijk dan wat de gelukkige al lang wou doen, maar waar de tijd ontbrak. Een kookcursus, naaicursus, een reis, …? Vraag het op de man af en er zal zeker een antwoord komen. 70-jarigen hebben geen blad voor de mond en zullen eerlijk zeggen wat ze graag willen.


Milestone 6: 80 jaar

Mijn opa wordt al bijna tachtig jaar, maar is nog zo fris als een hoentje. Hij helpt ons zelfs met het verbouwen van ons appartement en maakt werkelijk kasten die op meesterwerken lijken. Dacht je dat 80 jaar worden saai is? Hij bewijst het tegendeel! Verder werkt hij graag in zijn tuin, of gaat hij eens fietsen of een ijsje eten met oma. Waar doen we hem een plezier mee? Gereedschap om in zijn tuin te werken, de zoveelste boormachine die toch iets extra kan, keien voor zijn rotstuin, een bon om eens lekker te gaan eten bij dat Italiaanse ijssalon, of gewoon simpelweg een bezoekje.

Mijn oma is nog wat verder weg van tram 8, maar zij zou erg blij zijn met wol om te breien, nieuwe fietszakken om haar elektrische fiets te pimpen, … en wederom ook weer gewoon eens over de vloer komen.

Het gaat bij tachtigers dus niet meer zo zeer om het materiële. Ze hechten veel meer belang aan hun relaties en weten deze te koesteren doorheen de tand des tijds. Er samen een groot feest van maken, dat is het beste cadeau dat je hen kan geven! En oh ja, 80 kaarsjes uitblazen is fijn, liefst dan met een gebakske erbij.

verjaardagscadeaus voor 60, 70, 80 jaar


S.O.S. verjaardagscadeaus voor 60, 70, 80 jaar

Leg snel samen met iedereen en geef de gelukkige een verjaardagscadeau om nooit meer te vergeten. Deze leeftijden zijn echt mijlpalen mogen niet onopgemerkt voorbij gaan.

Hoe ga je te werk om samen te leggen voor verjaardagscadeaus voor 60, 70, 80 jaar?

  1. Start helemaal gratis een online groepscadeau
  2. Deel jouw persoonlijke URL met iedereen die wenst bij te leggen voor het cadeau
  3. Iedereen kiest zelf een betaalmethode en draagt online bij aan het online groepscadeau
  4. Met het ingezamelde geld koop je de mooiste verjaardagscadeaus voor 60, 70, 80 jaar bij onze kadopartners.
  5. Verras allemaal samen de gelukkige met een origineel cadeau!

START EEN ONLINE GROEPSCADEAU

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment