De Bijenkorf is het luxe warenhuisketen met maar liefst een zeven vestigingen in Nederland. Het is het meest inspirerende, verrassende en creatieve warenhuis waar iedereen bijzonder is. En dit al sinds 1870, het jaar waarin Philip Goudsmit het magazijn de Bijenkorf opende in Amsterdam.

Het verhaal van de Bijenkorf

de bijenkorf geschiedenis

Meer dan 145 jaar geleden opende Philip Goudsmit een kleine fourniturenwinkel in Amsterdam. En sinds die eerste dag al  staan merken, service en winkelbeleving centraal bij de Bijenkorf. Na een enthousiast onthaal aan de Amsterdams Nieuwendijk worden er nog winkels in Den Haag en Rotterdam geopend. Later komen daar Amstelveen, Utrecht, Eindhoven en Maastricht bij. In 2009 vindt de lancering van de webshop plaats. Hierdoor kunnen  niet alleen alle inwoners van Nederland maar ook van België deel uitmaken van een unieke winkelbeleving. De beleving van het inkopen van kleding, cosmetica, juwelen en interieurartikelen wordt tot in de puntjes uitgewerkt.

Klantgericht, inspirerend en stijlvol

De winkelbeleving draait in de eerste plaats om klanten, inspiratie en stijl. Bijenkorf biedt elke klant de beste selectie kleding, cosmetica, juwelen en interieurartikelen aan, allemaal van de grote designermerken. Elke klant is bijzonder en zo ook het aanbod. Op deze manier kan iedereen naar hartenlust winkelen bij de Bijenkorf zonder zijn of haar eigenheid te verliezen.

De etalages van de Bijenkorf zijn vaak unieke kunstwerken die tot de verbeelding spreken. Op deze manier wil dit luxe warenhuis elke voorbijganger verrassen en inspireren. Daarnaast organiseert de Bijenkorf inspirerende evenementen voor de klanten die op zoek zijn naar een unieke winkelbeleving. Zo zorgt de Bijenkorf voor dans- en theatervoorstellingen, signeersessies, speciale acties en modeshows.

Dat stijl een heel erg grote rol speelt bij een luxe warenhuis dat exclusieve merken biedt, staat buiten kijf. Bij de Bijenkorf wordt de klant niet alleen geïnspireerd, maar ook geadviseerd. Zo zijn er vijf stylistes die online de Personal Styling verzorgen. Deze Personal Styling is voor iedereen: dames, heren, jong en oud. Je vertelt waarnaar je op zoek bent, waar je van houdt, jouw maten en de stylisten bieden je vrijblijvend stylingadvies aan en sturen jou vervolgens een overzicht van de kleding en accessoires die bij jouw stijl passen. Jij bekijkt dit op jouw gemak en kiest uiteindelijk jouw favoriete stukken.

Wat moet je nog weten?

#1 Gratis levering in Nederland én ook in België als je gratis een account aanmaakt op deBijenkorf.be

#2 Tijdens de week voor 22:00 besteld, de volgende dag aan huis geleverd

#3 Tijdens het weekend besteld voor 22:00? Ten laatste dinsdag aan huis geleverd

#4 De Kadonation cadeaubon is levenslang geldig bij de Bijenkorf

#5 Je kan ook met vrienden, familie of collega’s samenleggen voor een uniek luxe cadeau van onze nieuwe partner!

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

de-bijenkorf-waar-iedereen-bijzonder-is-kadoblog