Onze nieuwe partner Conrad is jullie misschien onbekend, maar blijft zeker niet onbemind. Het is dé Europese leverancier van artikelen, diensten en oplossingen op het gebied van technologie en elektronica voor zowel ondernemingen als particulieren.

Korte Conrad geschiedenis

Het succesverhaal van onze nieuwe partner Conrad begint in 1923 in een klein winkeltje in Berlijn. Dertien jaar later krijgen ze een lumineus idee en start de verkoop van televisie bouwpakketten. Op deze manier kon elke handige harry of harriëtte voor een kleine prijs een televisie in huis halen.

Nieuwe partner Conrad - VR brillen

In 1951 opent Conrad zijn eerste grote Duitse elektronica-warenhuis en wordt zo stilaan de meest innovatieve totaalleverancier van elektronica en techniek. In 1999 gaat www.conrad.nl live. Sindsdien biedt onze partner Conrad een uitgebreid online assortiment van ruim 750.000 producten aan.

Conrad assortiment

Op de online shop van Conrad vind je alles, maar dan ook echt alles, op vlak van technologie en elektronica. Je vindt er alles voor jouw auto, maar ook voor jouw computer en kantoor. Daarnaast beschikt Conrad over een ruim aanbod aan multimedia-, vrijetijds- en huishoudartikelen. Voor electromechanica en automatisering ben je bij Conrad ook aan het juiste adres.

Assortiment partner Conrad

De enthousiaste doe-het-zelver kan bij onze partner Conrad terecht voor kabels, batterijen & opladers, actieve & passieve componenten en development kits. Uiteraard vind je er ook alle gereedschap en de nodige uitrusting voor een volledige werkplaats. Installatietechniek & verlichting, meettechniek & voeding, modelbouw & modelspoor: alles wat het hartje van een echte klusser begeert.

Wat moet je nog weten over onze partner Conrad?

#1 Je geniet van een zichttermijn van 30 dagen op elk product. Dit betekent dat je binnen de 30 dagen jouw product gratis kan retourneren indien het niet volledig naar wens is.

#2 Je geniet van een gratis levering vanaf €25. Voor grote en zware artikelen die niet in een gewone bestelbus passen betaal je een vrachttoeslag. Op deze manier worden jouw producten toch aan huis geleverd.

#3 De Kadonation cadeaubon is levenslang geldig bij onze partner Conrad.

#4 Je kan ook met vrienden, familie of collega’s samenleggen voor een leuk Conrad cadeau!

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

partner-conrad-uw-online-shop-voor-elektronica-en-techniek-kadoblog