Het Fibre Mood magazine en de interactieve community helpen je op weg naar jouw eigen unieke stijlvolle garderobe. Creëer jouw eigen duurzame en unieke kledij met een tweemaandelijks magazine en doe een heleboel inspiratie op in de community. En dit allemaal slechts vanaf €35.

Sewista

Sewista, het nieuwe trendwoord en ook de basis van Fibre Mood. Een sewista is, en ik citeer, een gepassioneerde naaister of naaier die van mooie stofjes houdt en modegevoelig. Zij of hij inspireert graag anderen door alle tips & tricks over naaien te delen en is, meer dan terecht, trots op haar of zijn creaties. Voor de sewista gaat het allemaal over creëren, delen en inspireren. De nodige inspiratie om zelf te creëren en vervolgens te delen vind je in een tweemaandelijks magazine of in de community.

P.S.: je kan nu op de website gratis het patroon voor de Frances Top downloaden! 

Fibre Mood Magazine

Dit tweemaandelijks magazine inspireert jou aan de hand van 12 on-trend naai- en breipatronen om jouw eigen stijlvolle en duurzame kledij te maken. Daarnaast kun je op de website van Fibre Mood terecht voor duidelijke werkbeschrijvingen, advies wat de stoffen betreft, stijl- en stylingtips en modetrends. Je ontvangt dit inspirerend moodbook gratis in jouw brievenbus en dit nog voor het in de winkel ligt. Voor een zesmaandelijks abonnement betaal je €35. Hiervoor krijg je 3 tijdschriften in de bus. Voor een jaarlijks abonnement betaal je €72,50 en krijg je 6 tijdschriften. Voor een achttien maandelijks abonnement betaal je €97,50 voor 9 tijdschriften.

Fibre Mood Magazine

Community

De actieve community van Fiber Mood steunt op heel wat helpende  handen voor extra inspiratie. Zo krijg je er toegang tot werkbeschrijvingen, tips en advies en vind je er ook waardevolle informatie om zelf kleren op maat te maken. Daarnaast ben je volledig vrij om jouw eigen creaties te delen en om feedback te vragen. Je krijgt antwoord op jouw vragen en kan anderen helpen bij hun creaties. En als kers op de kaart biedt Fibre Mood het meest volledige overzicht van workshops, beurzen, opendeurdagen en andere interessante activiteiten rond naaien, breien en handwerken in Vlaanderen. Ook een handig overzicht van de stoffenwinkels in jouw buurt vind je op Fibre Mood.

Fibre Mood

Leg nu samen met vrienden, familie of collega’s en verras iemand met een membership bij Fibre Mood. Of heb je een Kadonation cadeaubon ontvangen? Dan kan je deze ook inwisselen voor een Fibre Mood membership!

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

fibre-mood-creer-jouw-eigen-unieke-garderobe-kadoblog