Hoera, een nieuwe kadopartner! Ik denk dat iedereen de Hema wel kent en er al eens iets gekocht heeft. Dus ik ga hier niet teveel woorden aan vuil maken en ontdek meteen mijn top 3 van wat ik allemaal thuis liggen heb van de Hema.

Maakt het leven leuker sinds 1926

De Hema is sinds 1926 the place to be voor wat dan ook. Van baby- en kinderspullen tot gerief voor grote dames en heren. Daarnaast koop je er ook leuke interieurspullen en huishoudtoestellen zonder in het rood te gaan. Kantoormateriaal, schoolgerief en zelfs make-up en andere lichaamsproducten (ja, zelfs kledij) maken het aanbod compleet. Bovendien is het de ideale plek om te winkelen tijdens bepaalde feestdagen om jouw interieur helemaal in de juiste sfeer te brengen.

Hema Nederland

Mijn top 3 Hema spulletjes

#1 Waterkoker: op het moment dat de stroom telkens uitviel van zodra ik mijn oude waterkoker in gang zette, besloot ik een nieuwe te kopen (logisch). Mijn budget was op dat moment eerder beperkt en zonder echt te twijfelen begaf ik mij naar de Hema. Daar stond de laatste (!) waterkoker mooi op mij te wachten, klaar om dagelijks mijn water te koken.

Hema Nederland

#2 Koffiefilters: Ik heb thuis een koffiemachientje dat filters van het formaat 0 vereist. Deze schattige mini-filters vind je uiteraard niet overal, maar gelukkig wel in de Hema! Zo heb ik elke morgen mijn koffie om de dag fris te beginnen.

#3 Bodycrème: Ooit kreeg ik van een vriendin een bodycrème cadeau met een leuk opschrift. Mijn vriendin dacht oorspronkelijk dat het een bodycrème was die blonk op de huid, maar dit was helaas niet het geval. Toch rook deze bodycrème zo lekker dat ik deze nu blijf kopen. Thanks Laura!

Hema Nederland

Wat moet je nog weten?

#1 De Hema heeft een fotoservice!

#2 En ook een ticketservice (mijn God, wat hebben ze niet?)!

#3 Jouw spulletjes worden gratis geleverd vanaf €25 (of je kan ze gratis afhalen in een winkel naar keuze).

#4 De Kadonation cadeaubon is levenslang geldig bij Hema.

#5 Je kan ook met vrienden, familie of collega’s samenleggen voor een leuk cadeau!

Let wel op: met een Hema waardebon kun je in Nederland zowel op de webshop als in de fysieke winkels terecht. In België kun je deze waardebon enkel in de fysieke winkels besteden.

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taalkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in een danszaal of met een boek in Gent.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

hema-maakt-het-leven-leuker-in-nederland-n-in-belgi-kadoblog