Wens je de handige duizendpoot van de familie te verrassen? Of wil je graag de klusjesman op het werk bedanken of een vriend(in) die jou telkens opnieuw helpt met het herstellen van jouw fiets of het ineensteken van een kast? Dan is Klus Cadeau het perfecte geschenk!

Klus Cadeau

Met een Klus Cadeau hebben de gelukkige ontvangers nog alle vrijheid om zelf te kiezen wat ze nog hebben voor hun volgende klus of karwei. Ze kunnen terecht bij honderden landelijke bouwmarkten en doe-het-zelfzaken in Nederland voor het beste materiaal en het nuttigste advies op maat.

Klus Cadeau

Met de Klus Cadeau kaart kunnen alle handige Harry’s en handige Hariëttes gedurende twee jaar rechtstreeks hun aankopen doen bij de aangesloten winkels en webshops. Het bedrag op de kaart kan in meerdere keren besteed worden bij honderden landelijke bouwmarkten en doe-het-zelfzaken in Nederland. Om te vermijden dat je door de bomen het bos niet meer ziet licht ik hier 3 doe-het-zelfzaken toe. Bij deze zaken kun je dus naar hartenlust winkelen met jouw Klus Cadeau kaart. Toch op zoek naar iets anders? Neem dan gerust een kijkje op hun website. Het aanbod is indrukwekkend!

Hornbach

Hornbach is dé project bouwmarkt met een indrukwekkende online shop. Daarnaast zijn er meer dan 150 vestigingen waar elke handige harry terecht kan. Zowel in de fysieke bouwmarkten als in de online shop krijg je persoonlijk advies voor elke klus die geklaard moet worden. Hornbach heeft ook een handige app die in elke werkbroekzak past. Kortom, Hornbach is er voor elke doorzetter die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken.

Klus Cadeau Hornbach behangafdeling

Hubo Nederland

Hubo Nederland is al meer dan 80 jaar een begrip onder klussers en doe-het-zelvers. Het is de grootste en meest betrouwbare keten op het gebied van klussen en doe-het-zelven. Je kan er terecht in meer dan 160 filialen in Nederland voor een totaaloplossing voor iedere klus. Alle producten op hun webshop zijn leverbaar en je kan altijd bij Hubo terecht voor een montagedienst die alles tot in de puntjes uitwerkt. Hubo Nederland staat dan ook voor specialiteit, vakmanschap en de meest persoonlijke benadering om jou te helpen naar een geslaagde klus.

Klus Cadeau Hubo Nederland

Praxis

Praxis is dé bouwmarkt voor verf, verlichting, laminaat en alles voor de badkamer. Deze bouwmarkt biedt alle services aan om jou verder op weg te helpen. Zo kun je het juiste gereedschap huren, workshops volgen en altijd om advies vragen aan deskundige vakmannen. Op hun website kun je ook terecht voor handige stappenplannen en inspirerende blogberichten. Op deze manier kan elke maker die boordevol ideeën zit gemakkelijk aan de slag.

Klus Cadeau Praxis verfwand

Met jouw Klus Cadeau kun je dus bij deze 3 winkels en nog veel meer bouwmarkten en doe-het-zelfzaken terecht. Kortom, dankzij het Klus Cadeau vind je met de minste moeite alles om jouw huis en tuin om te toveren tot een droomplek!

Klus cadeaus voor iedereen

Verras de handige Harry en Harriet in jouw vriendengroep, op de werkvloer of in de familie met een Klus cadeau. Trommel iedereen op om bij te leggen. Hoe meer zielen, hoe groter het groepscadeau, hoe meer klusjes om te doen!

De organisatorische chaos die bij zo’n groepscadeau komt kijken laat je achterwege dankzij het online groepscadeau van Kadonation.

  1. Start helemaal gratis een online groepscadeau.
  2. Deel jouw persoonlijke URL met iedereen die wenst bij te leggen voor het cadeau.
  3. Iedereen kiest zelf een betaalmethode en draagt online bij aan het online groepscadeau.
  4. Met het ingezamelde geld vraag je een waardebon van Klus cadeau.
  5. Verras de gelukkige met het mooiste Klus Cadeau!

START EEN ONLINE GROEPSCADEAU

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

klus-cadeau-het-cadeau-voor-al-jouw-huis-en-tuin-projecten