De meesten onder ons kennen wel iemand in hun vriendengroep of familie die erg veel van cultuur houdt. Of misschien ben je zelf wel een echte cultuurliefhebber? Dan stel ik jou trots onze nieuwe partner voor: de Podium Cadeaukaart. Met deze unieke cadeaukaart heb je jaarlijks keuze uit 30.000 voorstellingen en concerten.

Hoe ga je te werk?

Op de website van Podium cadeaukaart ga je eenvoudig te werk. Bij een klassieke podiumkaart kies je het aantal kaarten dat je wenst, het saldo per kaart en één van de drie verpakkingen. De standaard verpakking kost jou €1, net zoals de Gefeliciteerd verpakking. Voor een luxedoosje betaal je €2,95 extra.

Podium Cadeaukaart in hand

Eenmaal je jouw selectie hebt doorgegeven kan je nog aanduiden waar de ontvanger van houdt. Op deze manier krijgt de ontvanger tips op maat. Je kan kiezen tussen volgende culturele categorieën: literair & talkshow, toneel, wereldmuziek, cabaret, dans, jeugd, klassiek, musical & show, opera, pop & jazz.

Indien je jouw Podium Cadeaukaart nog specialer wenst te maken kan je deze ook volledig zelf ontwerpen. Voeg een leuke foto toe met een bijpassende tekst en verras de gelukkige met een gepersonaliseerde cadeaukaart.

Meer dan 30.000 voorstellingen en concerten

Dankzij de Podium Cadeaukaart heb je jaarlijks keuze uit meer dan 30.000 voorstellingen en concerten in Nederland. En dit in alle cultuur genres die je maar kan bedenken: cabaret, musical, opera, klassiek, pop, literatuur, dans, toneel en veel meer. Daarnaast draagt deze culturele cadeaukaart zijn steentje bij aan het cultureel landschap. De opbrengsten van de Podium Cadeaukaart komen geheel ten goede aan de promotie van de podiumkunsten. Als cultuurliefhebber kun je je geen beter cadeau wensen dus!

concert podium cadeaukaart

Wat moet je nog weten over Podium Cadeaukaart?

#1 je ontvangt de digitale cadeaukaart binnen één uur in je mailbox

#2 de klassieke cadeaukaart en jouw zelf ontworpen cadeaukaart worden dezelfde dag verstuurd als je deze voor 15:00 bestelt

#3 de Podium Cadeaukaart is geldig in zo’n 290 theaters, danspodia en concertzalen in Nederland

Geef samen cultuur cadeau

Op zoek naar een cadeau voor de grootste cultuurliefhebber in de vriendengroep, familie of op het werk? Dan is de Podium Cadeaukaart zonder twijfel het beste geschenk. Trommel iedereen op om in te leggen en verras samen de cultuurliefhebber. Hoe meer zielen inleggen, hoe groter de waarde van de Podium Cadeaukaart, hoe meer cultuur om van te genieten.

Geen zin in de organisatorische chaos die bij zo’n groepscadeau komt kijken? Geen zorgen. Hier hebben wij de oplossing al voor gevonden: het online groepscadeau van Kadonation!

  1. Start helemaal gratis een online groepscadeau
  2. Deel jouw persoonlijke URL met iedereen die wenst in te leggen voor het cadeau
  3. Iedereen kiest zelf een betaalmethode en draagt online bij aan het online groepscadeau
  4. Met het ingezamelde geld vraag je de Podium Cadeaukaart aan
  5. Verras de gelukkige met een Podium Cadeaukaart!

START EEN ONLINE GROEPSCADEAU

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

de-podium-cadeaukaart-30-000-voorstellingen-en-concerten-kadoblog