ERROR, je zus is jarig en je hebt nog geen geschenk voor haar! Wat koop je voor die persoon die het beste cadeau van de hele wereld al heel lang geleden kreeg? Jou als zus 😀 Mijn advies: iets dat jullie samen kunnen doen natuurlijk. Het zit hem niet zo zeer in de spullen, maar eerder in de ervaring. Dit is trouwens één van de cadeautrends van 2019. Ontdek hier welk cadeau voor je zus dit jaar zeker in de smaak zal vallen!

cadeau voor je zus

Is jouw mama ook bijna jarig? Deze belangrijke vrouw moet je echt goed in de watten leggen! Ontdek hier hoe.


Ervaringen cadeau doen

Spullen cadeau doen is niet meer hip, alles draait om ervaringen. Een ervaring als cadeau, is een gift that keeps on giving. Ervaringen blijven echt hangen en het geluksgevoel blijft een tijdlang aanwezig.

Er is maar één ding dat echt van belang is en dat is niet te koop: samenzijn met de mensen die je zo graag ziet. Helaas is dat niet meer evident in de huidige maatschappij. Iedereen heeft het bijzonder druk…

Onthou: ongeacht welk geschenk je geeft, het belangrijkste is dat het met liefde is gekozen en gegeven. Laat duidelijk blijken hoeveel je om je zus geeft!

cadeau voor je zus

Geef je alsnog liever iets materieel? In deze blog kan je originele cadeautjes voor haar terugvinden.


#1: Een beleving voor de foodie

Is jouw zus een echte foodie, een ware keukenprinses? Zorg er dan voor dat jullie samen hemels kunnen koken. Boek bijvoorbeeld een kookworkshop. Je kan haar ook een kookboek als cadeau geven en daarbij melden dat het echte cadeau is dat jullie samen alle gerechten gaan maken in het Xste levensjaar van je zus. Als er 52 recepten in het boek staan, zijn jullie wekelijks zoet met koken!

cadeau voor je zus

Is je zus een echte brunchfan en zijn jullie allebei ochtendmensen? Als cadeau voor je zus kan je dan bijvoorbeeld dit brunchboek van Véronique Leysen kopen. Dit is te koop bij onze partner Bol.com voor 24,99 euro!

In Véro’s Brunch Kookboek verzamelt Véronique haar favoriete recepten uit haar koffiebar Maurice. Wat krijg je mee uit het kookboek? Pret maken in de keuken, graag én gezond eten, met veel goesting. Nooit moeten, altijd mogen. Een combinatie van old-fashioned met up-to-date, gezonde
maaltijden met een toffe twist.

cadeau voor je zus


#2: Cadeau voor je zus: onthaasten

Iedereen heeft het altijd druk, druk, druk… Soms kan je geen moment meer vinden om elkaar nog eens rustig te zien. Is dit ook een probleem bij jou en je zus? Onderneem dan actie en boek een ontspannende daguitstap voor jullie twee. Denk aan een ontspannend saunabezoek of een deugddoende manicure. Ondertussen hebben jullie alle tijd van de wereld om zalig bij te kletsen.

cadeau voor je zus


#3: Samen de wereld zien

Het is ondertussen al enigszins een klassieker, maar samen op vakantie gaan met je zus is echt heel waardevol. Kies voor een bestemming waar jullie al naartoe wilden toen jullie nog klein waren en jullie nog verplicht dezelfde outfits moesten dragen. Die bestemming kan dan weer geschrapt worden op de bucketlist.

Aanrader: stel een reis bucketlist samen met je zus en maak er een jaarlijkse traditie van!

cadeau voor je zus


#4: Gedaan met kleren ‘stelen’

Heb jij zo’n zus die altijd al je kleren komt lenen (lees: stelen)? Dan is het het moment om haar eens te trakteren op een shoppingdagje. Trek samen de stad in en koop samen met haar een item dat sterk lijkt op die ene trui of bloes die je zus altijd komt halen uit jouw kast! Problem solved 😀 En je hebt gegarandeerd een zalige dag!

cadeau voor je zus


#5: Is je zus een catlover?

Voor alle broers en zussen die een cadeau moeten geven aan een catlover, stap de auto in en ga naar een kattencafé! Al wie wilt verpozen met een poezeke op zijn schoot, kan terecht bij verschillende kattencafeetjes in Vlaanderen. Hier is niet de klant, maar de kat koning!

Zo kan je terecht in ‘Le chat Touille’ in Brussel. Je kan hier een (Pools) hapje en drankje nuttigen met leuk kattengezelschap. De katten komen allemaal uit een asiel in Schaarbeek. In Gent kan je terecht bij DreamCATchers. Dit koffiehuis wil zoveel mogelijk straatkatten helpen. Klikt het met één van deze viervoeters? Dan kan je zelfs een katje adopteren!

kat cadeau zus


#6: Een stapje in de wereld

Ja hoor, je zus verdient niet enkel op haar vrijgezellenfeest om eens een goed stapje in de wereld te zetten, maar ook op haar verjaardag! Trommel heel de vriendinnenclub op en koop tickets voor een mysterieus gemaskerd bal. Pret verzekerd, vooral als het op haar verjaardag zelf is!

Je kan er zelfs een verrassingsfeestje van maken, maar dan niet die cliché versie!

cadeau zus


#7: Theekransje

Nu jullie volwassen zijn, kunnen jullie echte theekransjes houden. Niet meer met plastieken kopjes en poppen, maar met prachtige glazen en verse kruidenthee! Is jouw zus een theefan? Geef haar dan lekkere thee als cadeau en organiseer een theekransje. Lekker bijpraten: check!

zus cadeau

De meer ervaren theedrinkende zus kan je matcha thee cadeau doen. Dit kan je krijgen bij onze partner bol.com. Ook alle gadgets zijn hier verkrijgbaar! Zalig cadeau voor je zus? Helemaal in orde!


Wil je deze keer een cadeau voor jouw zus groots aanpakken? Trommel dan alle leden van het gezin op, schakel haar wederhelft in of betrek haar beste vrienden voor een waanzinnig groepscadeau. Hoe meer zielen, hoe meer budget, hoe meer cadeauvreugde! Geen zin in het organisatorische gedoe dat gewoonlijk bij een groepscadeau komt kijken? Regel een cadeau voor jouw zus dan met het online groepscadeau van Kadonation.

  1. Start helemaal gratis een online groepscadeau
  2. Deel jouw persoonlijke URL met iedereen die wenst bij te leggen voor het cadeau voor jouw zus
  3. Iedereen kiest zelf een betaalmethode en draagt online bij aan het online groepscadeau
  4. Met het ingezamelde geld kun je een Kadonation cadeaubon, een waardebon van onze kadopartners of een bankoverschrijving aanvragen.
  5. Verras jouw zus met het mooiste cadeau!

START EEN ONLINE GROEPSCADEAU


Op zoek naar een kerstcadeau voor haar? Doe inspiratie op in deze blog van mijn collega Elisa!

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment