Het is erg belangrijk om als werkgever elke werknemer te waarderen. Dit zal leiden tot motivatie en geluk op de werkvloer. Geef op tijd en stond complimenten, bied doorgroeimogelijkheden, stuur constructief bij, … Daarnaast is het belangrijk om er als werkgever maar ook als mens van vlees en bloed te zijn op verschillende mijlpalen in het leven en hen extra in de watten te leggen. Dit doe je simpelweg met de mooiste personeelsgeschenken voor verschillende speciale gelegenheden.


Huwelijk/wettelijk samenwonen

Het huwelijk of wettelijk gaan samenwonen is een erg belangrijk moment in het leven van de werknemer, een echt schakelmoment. Door een geschenk te geven als werkgever, toon je jouw betrokkenheid bij het persoonlijke leven van de werknemers. Dit geeft hen een fijn gevoel!

Tortelduifjes zijn steeds blij met een extra zakcentje voor hun huwelijksreis of voor hun gelukkig huishouden. Onze kadopartners Connections, Coolblue of bol.com zijn daar dus ideaal voor! Weet je zelf niet waar te beginnen zoeken naar een geschikt cadeau? De Kadonation cadeaubon is te besteden bij meer dan 80 (web)winkels waaronder de bovengenoemde. De tortelduifjes kiezen dan gewoon zelf!

personeelsgeschenken voor verschillende gelegenheden


Geboorte van een kind

De geboorte van een kind is zo’n prachtige gebeurtenis voor elke ouder. De werkgever kan dit natuurlijk niet onopgemerkt laten voorbij gaan. Ouders kunnen vaak nog een duwtje in de rug gebruiken om alle spullen aan te kopen en de laatste inrichting van de babykamer in orde te brengen. Bij onze kadopartners zijn er heel wat spullen te verkrijgen. Daarom is de Kadonation cadeaubon ideaal, want deze is te besteden bij meer dan 80 (web)winkels waaronder bol.com, Dreambaby, Coolblue, Fun, Veritas en noem maar op.

personeelsgeschenken voor verschillende gelegenheden


Pensioen en anciënniteit

Een pensioen moet gevierd worden op het werk om afscheid te nemen van de collega’s en de nieuwe levensfase te verwelkomen. Ontdek hier alvast de beste cadeaus van collega’s voor de bijna-gepensioneerde. Als werkgever is het belangrijk om je werknemer te bedanken voor de jaren werk.

personeelsgeschenken voor verschillende gelegenheden


Eindejaar

Eindejaar is de ideale gelegenheid om je werknemers een personeelsgeschenk te geven. Met een eindejaarsgeschenk sluit je het jaar in schoonheid af. Je bedankt al je werknemers tegelijk tijdens eindejaar en daar komt heel wat bij kijken. Dankzij de Kadonation cadeaubon wordt alle rompslomp uit handen genomen en je kan de bon helemaal personaliseren. Alles wordt voor jou geregeld als werkgever en het is fiscaal aftrekbaar. Zo kunnen de werknemers zelf kiezen wat ze willen voor hun eindejaar. Je kan namelijk nooit een geschenk vinden waar iedereen blij mee is, maar dat is natuurlijk buiten de Kadonation cadeaubon gerekend!

personeelsgeschenken voor verschillende gelegenheden


Secretaressedag

Een office manager is een onmisbare schakel in elk bedrijf en op secretaressedag mogen ze dan ook eens goed in de bloemetjes worden gezet. Ontdek hier alle cadeautips voor office managers per type. Lees zeker ook deze checklist om secretaressedag te vieren op het werk.


Personeelsgeschenken voor verschillende gelegenheden

Nu weet je voor welke gelegenheden de Kadonation cadeaubon het ideale geschenk is. Lees hier nog extra redenen waarom je ervoor moet kiezen. Het is altijd een schot in de roos! Personeelsgeschenken voor verschillende gelegenheden, check!

kadonation cadeaubon personeelsgeschenk voor alle gelegenheden

ONTDEK DE KADONATION CADEAUBON

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment