Als werkgever waardering tonen voor je personeel loont echt de moeite. Mensen die geapprecieerd worden op de werkvloer, zijn gemotiveerd. Nog belangrijker: deze werknemers zijn veel gelukkiger! Naast het geven van complimenten, interesse tonen, kansen geven, … kun je jouw werknemers op belangrijke momenten in hun leven extra in de bloemetjes zetten. En dit kun je met fijne personeelsgeschenken.

Denk hierbij aan een verjaardag, jubileum, huwelijk, geboorte en pensioen. Zo ben je aanwezig op de bepalende momenten!

Heb je er al eens aan gedacht om je werknemers in de watten te leggen met een Kadonation cadeaubon? Ontdek hier waarom het een schot in de roos is!

de kadonation cadeaubon het beste personeelsgeschenk voor elke gelegenheid


Aanwezig op bepalende momenten

Het is belangrijk om te tonen dat je bezig bent met het leven en welzijn van jouw werknemers. Een extra attentie voorzien op een belangrijk moment geeft een positief gevoel. Het is een bewijs van jouw betrokkenheid bij hun persoonlijke situatie! Dergelijke schakelmomenten zijn: een verjaardag, huwelijk, wettelijk samenwonen, eervolle onderscheiding, jubileum, geboorte van een kind, …


Keuzevrijheid

Keuzevrijheid is een belangrijk aspect van de Kadonation cadeaubon. Elk personeelslid kan de bon besteden op basis van zijn eigen interesses bij één van de meer dan 80 aangesloten (web)winkels. Deze geschenkbon heeft geen beperkingen zoals sommige andere personeelsgeschenken. Denk maar aan de typische chocolademand, een specifieke bon, een fles wijn en andere cadeaus die vaak niet in de smaak vallen.


Gepersonaliseerde personeelsgeschenken

gepersonaliseerde personeelsgeschenken kadonation cadeaubon

Je kan de Kadonation cadeaubon ook personaliseren. In een paar klikken wordt er een tekst- of videoboodschap gekoppeld aan de cadeaubon. Zo kan elke bedrijfsleider de werknemer persoonlijk feliciteren of bedanken.

De kracht van persoonlijke waardering is namelijk erg groot. Werknemers zijn gemotiveerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan als ze zich gewaardeerd voelen. Dankzij persoonlijke personeelsgeschenken, zul je als werkgever dichter bij jouw werknemers staan. Het is dan ook van groot belang om iedereen persoonlijk te benaderen. Op die manier voelt niemand zich een nummer.


Fiscaal voordelige geschenken

De Kadonation cadeaubon is ook fiscaal aftrekbaar! Wij hebben alle details voor elke gelegenheid opgelijst in een uiterst interessante whitepaper!


Levenslange geldigheid

De Kadonation cadeaubon is levenslang geldig. Dit cadeau geeft je personeelsleden dus alle tijd om een weloverwogen keuze te maken bij de aangesloten (web)winkels! Om aan de wettelijke vereisten omtrent fiscale aftrekbaarheid en vrijstelling van sociale bijdragen te voldoen, dient de gelukkige zijn Kadonation cadeaubon te registreren op Kadonation.com binnen een jaar na ontvangst. Eenmaal de cadeaubon gekoppeld is aan het account van de ontvanger op Kadonation.com, is deze onbeperkt geldig.

De ontvanger heeft dus alle tijd en rust om zijn of haar cadeaubon goed te spenderen. Personeelsleden hebben ook de mogelijkheid om de bonnen op te sparen en dan een grote bestelling te plaatsen bij de aangesloten (web)winkels.


Het hart op de juiste plaats

Voor Kadonation zijn goede doelen ook van groot belang. Werknemers zijn vaak vragende partij om iets aan het goede doel te schenken.

Met het Kadonation eindejaarsgeschenk is het mogelijk om bijvoorbeeld 20 euro te spenderen bij een partner als bol.com en de overige 20 euro aan een mooi initiatief. Een overzicht van alle goede doelen die je via Kadonation kan steunen vind je hier.

Zelf investeren we ook in zulke doelen. Voor elke 100 euro die we aan cadeaubonnen verkopen, planten we een boom met WeForest. Kadonation wil nu ook andere bedrijven de kans geven om hun steentje (of boompje) bij te dragen.


Een schot in de roos

Volgens ons is de Kadonation cadeaubon een schot in de roos bij elke werknemer! Ons team staat klaar om van jou te horen. We zorgen er persoonlijk voor dat elke werknemer in de watten wordt gelegd.

BESTEL EEN KADONATION CADEAUBON

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment