Is het aan jou om een babyshower te organiseren voor je (schoon)zus of BFF? Dan kijk je waarschijnlijk al uit naar de babyshower decoratie voor in huis, want eindelijk heb je een excuus om eens helemaal over de top te gaan! Ik zocht enkele zalige decoratie-ideetjes voor jullie en zette ze op een rijtje. Zo wordt de babyshower een onvergetelijk feest om de toekomstige mama nog eens goed in de watten te leggen.

Onderstaande plaatjes spreken alvast tot de verbeelding. Haal die DIY-talenten maar al boven!

babyshower decoratie

Nood aan leuke babyshowerideetjes? Bekijk dan zeker deze blog. Volg daarnaast onze ‘interieur & wonen’ community voor leuke interieurweetjes! 


BOHO style

tipi babyshower decoratie

Ben je een BOHO-fan? Kies dan voor een tipi om de cadeautjes onder te leggen of als zithoek. Bij onze kadopartner LivingDesign kan je onderstaande tipi’s alvast op de kop tikken, maar je kan het ook zelf proberen maken met wat palen, een mooi stofje en koord.

babyshower decoratie

Verkrijgbaar bij onze kadopartner LivingDesign


In de wolken

babyshower decoratie

Neon wolkje is te koop bij onze kadopartner LivingDesign

Wolkjes worden direct geassocieerd met kindjes. De babyshower van de aanstaande mama haar dromen, kan je prachtig opfleuren met wolkjes.


Tafelen onder de ballonnen

decoratie

Een leuk thema voor je tafel is gemakkelijk te vinden! Ballonnen boven tafel zorgen al meteen voor een baby-waardige sfeer. Pretty pastel, flower power of tropical? Er is genoeg keuze!


Of onder de parasolletjes

decoratie idee

Bij babyshowers is het een hype om parasollen boven de eettafel te hangen met kleurrijke ornamenten.


Cosy hoekjes

decoratie

Een hoogzwangere vrouw moet comfortabel zitten en het is gezellig dat de gasten meedoen. Voorzie daarom cosy hoekjes met zitplaatsen voor iedereen!


Babyshower decoratie thema Flamingooooo

flamingo decoratie

Een thema kiezen is gemakkelijk om de babyshower decoratie consistent de houden. Dit jaar is het thema ‘Flamingo’ helemaal hot. De roze accenten fleuren het feest meteen op en geven een zomerse sfeer. Met dit thema kan je echt eens helemaal over de top gaan!


Ben je zelf uitgenodigd op een babyshower en weet je niet zo goed wat je cadeau kan doen en hoeveel budget je moet rekenen? Wij helpen je graag verder in deze blog.

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment