Heb je zin om een persoonlijke touch mee te geven aan je cadeautjes voor de feestdagen? Pak je kerstcadeaus dan op een creatieve manier in. Een beetje inpakpapier, wat lint en kerstornamenten en een paar kleine kunstgrepen. We are ready for Christmas bij Kadonation! Dit jaar leg jij de mooiste DIY cadeautjes onder je kerstboom. 

BeerSelect bierpakket krijgt make-over

kerstcadeaus

Leg samen via Kadonation om een beerbox te kopen van BeerSelect. Hierbij kan je meer dan 40 minder bekende Belgische speciaalbieren ontdekken. Je hebt de keuze uit drie boxen: de B-Gift, B-Taste en B-Choice box. Pimp de biertjes door een kleine Rudolfjes van te maken. Plak er oogjes en een neusje op en geef de flesjes een gewei! Pracht en praal voor onder de kerstboom!

 

Kerstcadeaus met kerstkransjeskerstcadeaus

Als je cadeau of online cadeaubon van Kadonation inpakt in een wit papier kan je van nul beginnen. Dankzij dit blanco inpakpapier, komt alle versiering mooi uit. Maak een kerstkransje en laat de echte takken stralen. Via deze link leer je hoe je gemakkelijk een kerstkransje kan maken.

kerstcadeausO denneboom, o denneboom

Pak je cadeautje of Kadonation kadobon in in een mooi doosje, doe er wat lint omheen en werk af met natuurlijke elementen. Dennenappels en takjes van de kerstboom zijn ideaal om een leuke kerstsfeer te creëren.

Versier je cadeaus met zandkoekjes

kerscadeaus

Zelfgemaakte zandkoekjes zijn prachtig om je kerstcadeau een extra persoonlijke touch te geven. Je zal hier dan ook mee in de smaak vallen. Hang ze aan een touwtje aan het lint rondom je cadeautje.

Het is heel handig en gemakkelijk om zandkoekjes te maken, lees hier hoe je dat net doet!

Leg samen met Kadonation voor hét ideale kerstcadeau

Heb je een kerstfeestje in het verschiet? Zet de organisator dan eens in de bloemetjes! Met Kadonation kan je gemakkelijk samenleggen voor een groter cadeau en is cadeaustress compleet overbodig. Je hoeft niet langer voor te schieten of achter iemand zijn veren aan te zitten. Het systeem managet alle herinneringen en jij wordt enkel op de hoogte gehouden als er nieuwe bijdrages zijn. Sit back and relax, want je hoeft je dus van niets iets aan te trekken op je Kerstavond! Een cadeau zonder zorgen, zo mag het zijn tijdens de feestdagen!

Bij onze kadopartners zijn er heel wat ideale geschenken te vinden! Doe inspiratie op met Kadonation!

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

pinspiration-creatief-kerstcadeaus-inpakken-kadoblog