Samenleggen met collega’s hoeft niet moeilijk te zijn! Iedereen kent het, je collega is net bevallen, jarig geweest of neemt afscheid van het bedrijf. Voor al die mijlpalen geef je jouw collega natuurlijk graag een cadeau! Maar dan begint het nog maar pas…

Van de enveloppe…

In KMO’s en grotere bedrijven is iedereen bekend met het fenomeen van ‘de enveloppe‘. Die ligt bij iemand op het bureau en alle collega’s die wensen, kunnen een boodschap op het kaartje schrijven en laten een centje achter. En wat met collega’s die vaak van thuis werken en niet op kantoor zijn wanneer de enveloppe rondgaat? Wat als je geen cash geld op zak hebt? Gelukkig bestaat er een oplossing 🙂

naar het digitale geldpotje!

De enveloppe wordt vervangen door het digitale geldpotje van Kadonation! In minder dan 30 seconden heb je jouw potje aangemaakt en kan je collega’s uitnodigen. Zij kiezen zelf of en hoe veel geld ze bijdragen. Het geld overmaken gaat snel en gemakkelijk met de visa- of bankkaart én collega’s stellen zelf in of de anderen zien wat ze bijdragen of niet.

Een gelukkige collega

Wanneer iedereen die wil heeft bijgedragen, begint het leuke gedeelte! Bij Kadonation kan je het verzamelde geld op drie manieren gebruiken:

  1. Spendeer het bij één van onze kadopartners en koop meteen een cadeau.
  2. Koop een Kadobon van Kadonation waarmee je collega zelf bij één (of meerdere) partners iets kiest en koopt.
  3. Schrijf het verzamelde geld over naar een rekening.

En zo wordt samenleggen met collega’s weer plezant! 😉

About the author

Fabrice

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

1 Comment

Leave a Comment

samenleggen-met-collega-039-s-het-kan-ook-gemakkelijk-kadoblog