Ben je in verwachting of is je kleine spruit al deel van jullie gezin? Dan hou je ervan om je baby schattig te kleden. Met leuke babykleertjes zet je je oogappel in de kijker. Ik verzamelde de schattigste outfits voor baby’s en peuters.


Schattige streepjes

Streepjes zijn altijd snoezig voor baby’s en peuters. De kleuren wit en blauw vormen de populairste combinatie.

outfits voor baby's en peuters

Pinterest


Dierenpakjes

Mijn absolute favoriet, dierenpakjes! Ben je eerder fan van een klein draakje of een beertje? Ik vooral van het draakje! Koop zelf ook een bijpassende onesie, want twinning is winning. 😉

outfits voor baby's en peuters

Pinterest

outfits voor baby's en peuters

Pinterest


Haarlintjes

Voor meisjes zijn haarlinten erg in de mode! Bloemetjes, bolletjes of gewoon effen, alles kan!

outfits voor baby's en peuters

Pinterest

Wollen truien

Een absolute topper in de winter zijn wollen truien. We zijn er zelf verzot op, waarom zouden we onze baby’s en peuters er dan niet mee aankleden? Knopjes op de schouders, vooraan, … helemaal geweldig en gemakkelijker om aan te doen! Want iedereen weet dat baby’s en peuters aankleden niet altijd van een leien dakje loopt.

kleding peuters en baby

Pinterest

Kokette jurkjes

Kleine meisjes in kokette jurkjes zijn om van te smelten! Deze PINSPIRATION zomerjurkjes hebben een oldschool vibe en zijn echt doddig.

outfits

Pinterest

Brede broeken

Voor de kleine fashionista’s onder de peuters zijn brede broeken de nieuwste trend. Anno 2019 dragen we al lang geen skinny jeans meer, maar breed uitgaande broeken. Ook voor kleine diva’s is het een teken van stijl.

outfits voor baby's en peuters


Outfits voor baby’s en peuters bij de Kadonation partners

Bij onze kadopartner Veritas zijn ze al helemaal mee met de mode, deze haarlintjes zijn dan ook geweldig!

OUtfits

Veritas

Ook bij Hema volgen ze de nieuwste trends voor baby’s en peuters op de voet.

kleding kinderen

Hema

Onze partner Dreambaby is de ideale (web)shop voor alle fashionista moms. #smelt

Dreambaby


Kleertjes zijn een populair cadeau voor baby’s en peuters. Het is super fijn om het perfecte geboortecadeau voor die geweldige nieuwe ouders en hun oogappel te kopen. Vaak hebben de kersverse ouders nog heel wat kleertjes nodig, want hun kindje groeit er razensnel uit.Daarom is samenleggen in een online groepscadeau ideaal. Dankzij Kadonation leg je eenvoudig samen voor een geschenk dat te verkrijgen is bij één van bovengenoemde partners. Zeg alvast vaarwel tegen de organisatorische chaos die bij samenleggen komt kijken. Dat is nu verleden tijd!

  1. Start helemaal gratis een online groepscadeau
  2. Deel jouw persoonlijke URL met iedereen die wenst bij te leggen voor het cadeau
  3. Iedereen kiest zelf een betaalmethode en draagt online bij aan het online groepscadeau
  4. Met het ingezamelde geld vraag je een Kadonation cadeaubon, een waardebon van onze kadopartners (waaronder (web)winkels zoals Dreambaby, Veritas, Torfs, Hema, …) of een bankoverschrijving aan.
  5. Verras het nieuwe gezin met het meeste trendy cadeau!

START EEN ONLINE GROEPSCADEAU

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment