Kerstmis wordt onmiddellijk geassocieerd met gezellige etentjes in familiekring. Maar dit sluit een onvergetelijk kerstfeestje op het werk niet uit. Ook hier bij Kadonation vieren we Kerstmis met de collega’s. En dan mogen cadeautjes niet ontbreken uiteraard. Wij doen dit jaar een secret santa met een budget van €20. Maar wat koop je zoal voor een secret santa met collega’s?

secret santa met collega's

Secret santa met collega’s

Secret santa is een leuke manier om kerstcadeautjes te geven én te ontvangen. In plaats van voor iedere aanwezige op een kerstfeestje een kerstgeschenk te kopen, trek je een naam en moet je enkel voor deze persoon een kerstcadeau kopen. Dit maakt het hele cadeau gebeuren gemakkelijker voor de gever en spannender voor de ontvanger!

De enige voorbereidende inspanning die je moet doen is op voorhand alle namen op briefjes schrijven. Vervolgens trekt iedereen een briefje met de naam op van de persoon voor wie een kerstcadeau gekocht moet worden. Spreek ook duidelijk een budget af. En laat je vervolgens helemaal gaan tijdens de kerstinkopen.

Collega’s en cadeaus

Het staat buiten kijf dat een kerstfeestje op het werk niet hetzelfde is als een kerstfeestje met vrienden of familie. Een geschikt kerstcadeau vinden voor een collega is niet altijd een eenvoudige opdracht. Je komt niet met alle collega’s even goed overeen of kent niet alle collega’s even goed. Denk dus goed na over jouw kerstcadeau.

secret santa met collega's cadeaus

Als je de naam trekt van jouw beste maatje op het werk, is het een pak eenvoudiger om een geschikt kerstgeschenk te vinden. Je kent deze collega-vriend(in) en weet wat in de smaak zal vallen. Maar als je de naam trekt van een collega waarvan je geen idee hebt wat hij of zij graag doet na de werkuren, ligt de zaak moeilijker en soms gevoeliger.

Vermijd komische geschenken. Wat jij grappig vindt, kan door andere mensen niet altijd gesmaakt worden. Laat ook alle stereotypes achterwege, geen boeket rozen voor jouw vrouwelijke collega en bier voor jouw mannelijke collega. Praktische cadeaus die bijvoorbeeld op het werk van pas komen zijn een gemakkelijke en vooral veilige oplossing.

Heb je echt geen idee? Dan is een cadeaubon misschien wel de beste optie. Met deze cadeaubon, van eender welk bedrag, kiest de ontvanger zelf het perfecte kerstgeschenk bij meer dan 70 winkels. Geef je liever een fysiek kerstcadeau af? Dan heb ik voor jou heel wat ideetjes verzamelt voor elk afgesproken budget. Laat die secret santa met collega’s maar komen!

Kerstcadeaus voor €10

Hebben jullie een budget afgesproken van €10? Dan is dit de selectie kerstcadeautjes die ik maakte voor jullie collega’s.

Bij veel collega’s begint de dag met een goede kop koffie. Dan is een herbruikbare (denk aan het milieu!) coffee cup het perfecte geschenk. Deze mooie coffee cups zijn in verschillende kleuren te verkrijgen bij onze partner de Bijenkorf.

secret santa met collega's coffee cups

Komt jouw koffiedrinkende collega met de fiets naar het werk? Dan is deze coffee cup holder van bij onze partner A.S.Adventure een ideaal kerstcadeau.

secret santa met collega's coffee cup holder

Dit is een geweldig geschenk voor die pittige collega’s die hun alledaagse outfit naar het werk graag pimpen met een grappig paar sokken. De rode pepersokken van Alfredo Gonzales vind je bij onze partner Juttu.

secret santa met collega's sokken

Kerstcadeaus voor €15

Voor €15 vind je ook al heel wat leuke cadeaus voor een kerstfeestje op het werk.

Drinkt jouw collega tijdens de uren graag een kop koffie? Dan is een koffietas een heel leuk én praktisch geschenk. Bij onze partner Livingdesign vind je alvast deze leuke koffietassen.

secret santa met collega's koffietassen

Is jouw collega niet zo zot van koffie en eerder een theedrinker? Dan komt deze thee timer, te verkrijgen bij onze partner de Bijenkorf, zeker en vast van pas!

secret santa met collega's thee timer

Deze kerstsokken zijn perfect voor die ene collega die tijdens de kerstperiode helemaal opgaat in de kerstsfeer en al een ugly christmas sweater heeft.

secret santa met collega's kerstsokken

Moet jij dit jaar een nuttig geschenk vinden voor een collega die vaak moet reizen voor het werk? Dan scoor je zeker en vast met dit heel erg praktisch cadeau! Deze wereldstekker is te verkrijgen bij onze partner Hema.

secret santa met collega's wereldstekker

Kerstcadeaus voor €20

Hebben jullie voor de secret santa met collega’s een budget van €20 vastgelegd? Dan zijn dit zeker leuke kerstgeschenken om te geven.

Zo is er deze leuke hangmat voor de chille collega die graag met de voeten omhoog zit aan zijn of haar bureau. Deze originele hangmat kun je vinden bij onze partner bol.com.

secret santa met collega's voeten hangmat

Durft jouw collega zich al eens te overslapen? Met deze wekker komt niemand nog te laat op het werk. Ook te verkrijgen bij bol.com!

secret santa met collega's wekker

Moet je een kerstcadeau vinden voor een collega die graag de wijde wereld intrekt? Dan zijn deze boeken die je kunt bestellen bij bol.com zeker en vast een tof geschenk om te geven.

secret santa met collega's reisboeken

Voor €20 of meer kun je uiteraard cadeautjes combineren die bij de cadeaus voor €10 en €15 staan. Wat dacht je van twee paar sokken? Of van een koffiebekerhouder op de fiets samen met een mooie koffiebeker? Twee cadeautjes uitpakken is altijd leuker. Een secret santa met collega’s is nog nooit zo leuk geweest!

Toch nog niets gevonden voor de secret santa met collega’s? Misschien is een Kadonation cadeaubon van €10, €15 of €20 dan wel de perfecte oplossing. Met deze bon kiest jouw collega zelf het perfecte secret santa kerstgeschenk bij meer dan 70 winkels.

ONTDEK DE KADONATION CADEAUBON

Organiseer je geen secret santa met collega’s, maar wel met vrienden of familie? Dan heb ik de leukste kerstcadeaus uitgezocht voor vrienden, (groot)ouders, (schoon)broers en (schoon)zussen. Ho ho ho, zalig kerstfeest!

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment