Kerstmis staat voor familie en gezelligheid. Dit sluit kerstfeestjes met jouw collega’s en vrienden uiteraard niet uit. Maar een kerstfeestje met de familie is en blijft iets uniek. Na al het lekkere eten en de gezellige babbels is het tijd voor de kerstcadeautjes. Meer en meer kiezen we ervoor om een secret santa met familie te organiseren. Wat koop je dan zoal voor jouw nonkel, schoonzus, oma of vader?

Secret Santa met familie

Secret santa met familie is een leuke manier van kerstcadeautjes geven én ontvangen. In plaats van voor iedere aanwezige op een kerstfeestje een kerstgeschenk te kopen, trek je een naam en moet je enkel voor deze persoon een kerstcadeau kopen.

De enige inspanning die je moet doen is op voorhand alle namen op briefjes schrijven. Vervolgens trekt iedereen een briefje met de naam op van de persoon voor wie een kerstcadeau gekocht moet worden. Spreek ook duidelijk een vast budget af. En laat je eens helemaal gaan tijdens de kerstinkopen.

Kerstfeestjes met de familie staan helemaal in het teken van gezellig samenzijn. Kerstcadeautjes zijn dan in principe minder van belang. Maar toch wil je echt wel jouw best doen om een leuk kerstgeschenk te vinden. Hieronder vind je cadeautjes voor elk budget en voor elk familielid. Secret santa met familie was nog nooit zo gezellig!

Kerstcadeaus voor €10

Heb je voor de secret santa met familie gekozen voor een budget van €10? Dan helpen de volgende ideetjes jou misschien wel op weg.

Er is sowieso iemand in de familie die er elke keer opnieuw in slaap valt in de zetel tijdens een familiefeest. Moet je cadeau vinden voor dit familielid? Dan scoor je zeker met deze pantoffels die je bij onze partner Fun kunt vinden.

secret santa met familie pantoffels

Moet je een kerstcadeau vinden voor het meest geniale brein van de familie? Dan is dit 999 pocket escaperoom spel misschien wel een leuk kerstcadeau. Te verkrijgen bij onze partner bol.com.

secret santa met familie kerstcadeau escape room 999 spel

Op zoek naar een geschenk voor een familielid dat niet goed tegen de warmte kan? Dan komt deze met USB verbindbare bureau ventilator zeker van pas. Gedaan met zweten tijdens de werkuren! Dit verkoelend kerstgeschenk vind je bij onze kadopartner A.S.Adventure.

secret santa met familie kerstcadeau bureau ventilator

Kerstcadeaus voor €15

Indien je een budget van €15 hebt afgesproken voor de geschenken voor de secret santa met familie kun je misschien wel één van volgende cadeaus kopen.

Dit is het perfecte geschenk voor zij die zich elk jaar opnieuw voornemen om meer te gaan sporten maar het uiteindelijk niet volhouden. Dit boek vind je bij onze partner Juttu en zorgt ervoor dat je jouw goede voornemen volhoudt.

secret santa met familie fun to run boek

Op zoek naar een mooi kerstcadeau voor jouw vader, neef, nonkel, opa of (schoon)broer? Verras hen met één van deze classy vlinderdassen, beiden te verkrijgen bij onze partner Zalando.

secret santa met familie vlinderdassen

Voor wie graag bloemen in huis heeft is deze schattige bloempot een geweldig kerstgeschenk. Bloempot Odette XL vind je bij onze partner Belgunique.

Kerstcadeaus voor €20

Met een budget van €20 voor een kerstcadeau heb je direct al heel wat meer opties. Hier geef ik er alvast twee mee.

Voor de grootste koffiedrinker van de familie is dit een geweldig geschenk. En zeker als ze thuis met twee grote koffiedrinkers zijn. Deze Bialetti Mini Express vind je bij onze partner Coolblue.

secret santa met familie koffiezet voor twee

Is het aan jou om een geschenk te vinden voor de persoon die elk jaar de hele familie uitnodigt voor een heuse BBQ? Dan is het perfecte kerstcadeau. Deze handige BBQ tool set is te verkrijgen bij onze partner Luxury for Men.

Voor €20 of meer kun je uiteraard cadeautjes combineren die bij de cadeaus voor €10 en €15 staan. Want meerdere cadeautjes uitpakken is altijd leuker. Een secret santa met familie is nog nooit zo gezellig geweest!

Toch nog niets gevonden voor de secret santa met familie? Misschien is een Kadonation cadeaubon van €10, €15 of €20 dan wel de perfecte oplossing. Met deze bon kiest iedereen in jouw familie zelf het perfecte secret santa kerstgeschenk bij meer dan 70 winkels.

ONTDEK DE KADONATION CADEAUBON

Organiseer je geen secret santa met familie, maar wel met collega’s of vrienden? Dan heb ik ook voor hen de leukste kerstcadeaus uitgezocht!

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment