Tijdens de kerstperiode kan een goed kerstfeestje met vrienden uiteraard niet ontbreken. Bij zo’n kerstfeestje horen lekkere hapjes en drankjes, de typische kerstliedjes en kerstcadeautjes. Organiseer dit jaar een secret santa met vrienden en maak het geven en ontvangen van cadeautjes gemakkelijker en spannender.

secret santa met vrienden

Secret Santa met vrienden

Secret santa met vrienden is een leuke manier van kerstcadeautjes geven én ontvangen. In plaats van voor iedere aanwezige op een kerstfeestje een kerstgeschenk te kopen, trek je een naam en moet je enkel voor deze persoon een kerstcadeau kopen.

De enige inspanning die je moet doen is op voorhand alle namen op briefjes schrijven. Vervolgens trekt iedereen een briefje met de naam op van de persoon voor wie een kerstcadeau gekocht moet worden. Spreek ook duidelijk een vast budget af. En laat je eens helemaal gaan tijdens de kerstinkopen.

secret santa met vrienden

In tegenstelling tot het kerstfeestje op het werk, heerst er een meer ontspannen sfeer op een kerstfeestje onder vrienden. Cadeautjes worden een minder delicate kwestie en jouw vrienden ken je door en door. Zo moeilijk kan het dus niet zijn om een fijn kerstcadeau te vinden! Toch help ik je hier een beetje op weg voor een succesvolle secret santa met vrienden.

Kerstcadeaus voor €10

Heb je voor de secret santa met vrienden een budget van €10 per persoon gekozen? Dan zijn onderstaande kerstcadeautjes zeker het overwegen waard.

Is er iemand in jouw vriendenkring net ingetrokken in een nieuwe stek? Dan komen deze schattige peper- en zoutvatjes zeker van pas. Je kan er zelfs twee kleine cadeautjes van maken dus. Meer uitpakplezier! Deze kleine peper- en zoutvatjes vind je bij onze partner bol.com.

secret santa met vrienden

Deze chocolade is de perfecte combinatie voor wie niet van melkchocolade kan blijven en elk jaar naar de kerstmarkten trekt voor glühwein. Te verkrijgen bij onze partner de Bijenkorf!

secret santa met vrienden

Dit is het perfecte kerstgeschenk voor de grootste koffiedrinker van de vriendengroep die ook nog eens graag zorg draagt voor onze planeet. Deze reisbeker vervaardigd uit bamboevezel verkrijg je in verschillende kleurtjes bij onze partner bol.com.

secret santa met vrienden

Kerstcadeaus voor €15

Voor een secret santa met vrienden met een budget van €15 kun je misschien één van volgende kerstcadeaus kopen?

Dit is zonder twijfel het perfecte kerstgeschenk voor die ene vriend of vriendin die nooit genoeg Nutella op zijn of haar boterham kan smeren. Dit schattige boekje vind je bij onze partner bol.com.

secret santa met vrienden

Sokken zijn ook altijd een grappig kerstgeschenk! Of een kerstmis t-shirt? Achterhaal de schoen- of kledingmaat van de jouw secret santa vriend(in) en laat je helemaal gaan bij onze partner Zalando.

secret santa met vrienden

Je hebt sowieso een vriend of vriendin die altijd spreekt over zijn of haar bucketlist waar nog van alles op moet staan of afgevinkt moet worden. Dit buckelist boek is het perfecte kerstgeschenk voor deze vriend(in)! Te verkrijgen bij onze partner Standaard Boekhandel.

secret santa met vrienden

Een perfect geschenk voor wie dan ook uit de vriendengroep is dit geweldige vriendenboek voor volwassenen. Want vriendenboeken zijn niet alleen iets van de lagere school, maar van alle tijden. Ook te verkrijgen bij de Standaard Boekhandel. Invullen maar!

secret santa met vrienden

Kerstcadeaus voor €20

Gaan jullie voor een groter budget van €20? Dan scoor je zeker en vast met deze kerstcadeaus!

Dit is perfect voor die ene vriend die het niet kan laten om het hele jaar door te stoefen met de prachtige haardos op zijn gezicht. Tijd om deze een kleine Kerstmis touch te geven! Te verkrijgen bij onze partner Juttu.

secret santa met vrienden

Met één van deze boeken scoor je zeker en vast bij de grootste avonturiers in de vriendengroep. Je kan ze allemaal bestellen bij onze partner bol.com!

secret santa met vrienden
secret santa met vrienden

Voor €20 of meer kun je uiteraard cadeautjes combineren die bij de cadeaus voor €10 en €15 staan. Want meerdere cadeautjes uitpakken is altijd leuker. Een secret santa met vrienden is nog nooit zo fijn geweest!

Toch nog niets gevonden voor de secret santa met vrienden? Misschien is een Kadonation cadeaubon van €10, €15 of €20 dan wel de perfecte oplossing. Met deze bon kiest jouw vriend(in) zelf het perfecte secret santa kerstgeschenk bij meer dan 70 winkels zoals Coolblue, Decathlon, bol.com, Torfs, A.S.Adventure, Zalando en zoveel meer…

ONTDEK DE KADONATION CADEAUBON

Organiseer je geen secret santa met vrienden, maar wel met collega’s of familie? Dan heb ik ook voor hen de leukste kerstcadeaus uitgezocht!

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment