Ben jij net zoals ons aan het aftellen naar de sneeuwpret in de bergen? Het plezier kan nu al van start gaan, want wij hebben heel wat wintersport essentials voor jullie! Wat neem je net mee in je koffer? Wij selecteerden deze musthaves: 

Een modieuze skibril

wintersport

Skibrillen zijn kleine, maar onmisbare essentials voor je wintersportvakantie. Zet de aankoop van een modieus exemplaar dus zeker op je checklist! Onze partner AS Adventure biedt prachtige exemplaren aan! Misschien een leuk ideetje als cadeau voor kerst? Laat je familie of vrienden samenleggen voor dit gadget met Kadonation.

De mooiste aftermovie met een drone

wintersport

Heb je het ooit al overwogen om je wintersportvakantie op beeld vast te leggen met een drone? Dit zorgt voor hallucinante beelden vanuit de lucht! Onze kadopartner Coolblue heeft drones in haar gamma. Een drone is erg duur, dus beschouw het als een investering. Laat je naasten voor je samenleggen via Kadonation, of leg samen met de hele groep die op skivakantie gaat! Wedden dat jullie de coolste wintersport-aftermovie hebben dit jaar?

Een variatie aan kleuren

wintersport

Kledingkeuzes maken voor op de piste, leidt tot hartverscheurende dilemma’s. Beperk het aantal kledingstukken om niet te veel te moeten meesleuren, maar kies wel voor een variatie aan kleuren. Op die manier krijg je een coherente skigarderobe die voor elke gelegenheid past. Onze partner AS Adventure heeft een ruim gamma aan prachtige skikleding!

Draadloos muziek luisteren onder je helm

wintersport

Wat is het zalig om draadloos muziek te luisteren als je op de piste zit! Zo heb je niet langer last van kabels die in je weg hangen en heb je minder last van ruis. De oordopjes zijn verbonden aan elkaar door een kabel aan de achterzijde. Dit platte snoer geraakt niet zo snel in de knoop als een ronde kabel. Je kan muziek luisteren van je smartphone of tablet. De oortjes zijn echt gemaakt voor op de piste, want ze blijven stevig in je oren zitten.

Bij onze partner Coolblue kan je deze oordopjes op de kop tikken! Is het wat prijzig? Vraag ze dan als cadeautje en laat je vrienden, familie of collega’s ervoor samenleggen met Kadonation.

Meten is wetenwintersport

Ski- en snowboardfanaten willen alles weten over hun afdalingen. Deze sensor geeft je inzicht in de duur van je afdaling, hoe steil de piste is, je maximale snelheid en het aantal bochten. Je bevestigt de sensor gewoon op je skischoen met de meegeleverde band en de informatie wordt doorgestuurd naar de app op je smartphone. Coolblue biedt deze sensor aan en laat dit nu net een partner van Kadonation zijn! Ideaal om samen te leggen voor deze sensor.

Wil jij samenleggen voor de wintersport-vakantie met je vrienden? Is er misschien een gelegenheid waarvoor je een potje kan opstarten om iemand gelukkig te maken? Leg dan eens samen met Kadonation en zeg de cadeaustress vaarwel!

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment