Kerstmis is een fantastische feestdag, maar de zoektocht naar kerstpakjes brengt vaak heel wat stress mee. Leg dit jaar samen voor een groter geschenk met Kadonation. We geven je een hele dosis inspiratie! 

Personaliseer jouw fles voor kerst

Christmas presents were never as fun & original as this year thanks to Ginsonline! Je kan je eigen fles Gin, Rum, Vermouth, Whiskey of Wodka personaliseren. Er zijn al enkele leuke kersttemplates voorzien door Ginsonline zelf. Zo heb je ‘Warm Wishes’, ‘Holiday Fever’, ‘Merry Christmas’, ‘Jingle Bells’ of ‘Happy HO HO HO to you’. Personaliseer ze nog volledig naar je eigen wens en maak er een prachtig kerstpakje van dit jaar!

kerstcadeaus ginsonline

Geen kerst zonder eland aan de muur

LivingDesign zorgt ervoor dat jij zelf een eland kan maken met een houten puzzel. Dit is het ideale geschenk, want het eland kan daarna als eye-catcher aan de muur gehangen worden ! De zachte en natuurlijke uitstraling van deze leuke decoratie schept rust in de ruimte. Ze passen in heel wat interieurs en vooral dan bij Kerstmis!

kerstpakjes

NORDIC MOOSE HANGEND – €12,95

 

#nomoresocks dankzij Belgunique

Vergeet sokken, zakdoeken, of het zoveelste paar sloefen en geef voor Kerstmis eens een extra speciaal cadeau van Belgische makelij. Belgunique zorgt voor het origineelste eindejaar ooit. Met zo’n 100 lokale makers en producenten heeft de website een cadeau klaarliggen voor iedereen. #nomoresocs onder de kerstboom dit jaar is hun motto! Leg samen via Kadonation en bestel een cadeaubon van Belgunique met het verzamelde geld. De gelukkige zal heel tevreden zijn met deze bon! Wat vind je bijvoorbeeld van deze kersttrui van Cato Oyen?

belgunique kerstpakjes kerstcadeaus

Kersttrui Cato Oyen – €27,50

 

Leuke kersthangers

Geen de organisator van het kerstfeestje niet langer elk een fles wijn cadeau, maar leg samen voor iets blijvends! Geef de gastheer of -vrouw leuke kersthangers om het feestje nog meer op te fleuren. Ook de jaren daarna zullen deze leuke kersthangers nog steeds van pas komen. Waar vind je ze? Bij onze kadopartner LivingDesign natuurlijk!

Kerstpakjes leuke kersthangers

Kersthangers – €14 @ €24

 

The Holiday Gift Guide bij Luxedy

Wil jij samenleggen voor juwelen, schoenen of andere leuke accessoires? Dan kan je bij onze kadopartner Luxedy terecht. Luxedy voorziet The Holiday Gift Guide met reeksen cadeautjes onder de €25, €50 en €75. Het doel van Luxedy is om hiermee mensen te inspireren voor leuke cadeauideetjes.

Luxedy holiday gift guide kerspakjes

Een cadeaupotje opstarten bij Kadonation is erg gemakkelijk! In enkele klikken kan je eenvoudig samenleggen met de andere kerstvierders. Zeg dit jaar vaarwel tegen de cadeaustress en zeg hallo tegen Kadonation

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment