Je las het misschien op Sporza, of je hoorde het op Studio Brussel. Jolien is Belgisch recordhoudster hamerslingeren en Belgisch kampioene kogelstoten. Maar ze zoekt naar sponsors. In 2016 wil ze graag deelnemen aan het EK in Amsterdam. Ze droomt ook van de Olympische Spelen in Rio. Door een gebrek aan sponsoring moet ze veel zaken zelf betalen. “Het is niet leuk om altijd aan mijn mama te vragen om een Go Pass te betalen. Voor een vakantiejob heb ik geen tijd doordat ik hogere studies combineer met topsport.”

Als ze naar bedrijven een sponsorverzoek stuurt, krijgt ze steevast hetzelfde frustrerende antwoord: “Sorry, we zijn enkel geïnteresseerd in lopers”. Dit knaagt enorm aan haar motivatie. Topsport vergt uren training, mentale sterkte, focus, planning, … in eender welke discipline van de atletiek.

Een topatlete zoals Jolien die dag in dag uit hard traint en leeft voor haar sport, verdient beter. We roepen daarom iedereen op om haar te steunen! Als we met 200 mensen 10 euro samenleggen, kunnen we haar al een ferm duwtje in de rug geven. Het doel is 2000 euro in te zamelen. Daarmee kan Jolien vervoer naar de training in Leuven, medische begeleiding, voedingssupplumenten en sportkledij financieren.

Dit is wat je kan doen

  • Steun Jolien, doe een bijdrage op haar pagina op Kadonation
  • Deel deze blogpost!
  • Tweet met de hashtag #steunjolien

About the author

Fabrice

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

gaat-jolien-met-jouw-steun-naar-het-ek-en-de-olympische-spelen-kadoblog