Aan alle sportliefhebbers: ik heb goed nieuws voor jullie! Spring vanaf nu een gat in de lucht dankzij onze nieuwe kadopartner SuperJump. SuperJump is het grootste trampolinepark van België, gelegen in Geel. Zowel jong als oud kan zich komen uitleven in één van de 13 verschillende zones met elk hun specifieke beleving. Ik testte het trampolinepark alvast uit voor jullie met wat vriendinnen!

SuperJump

Voor slechts 15 euro kan je een uur lang springen. Je betaalt 13 euro voor het springen zelf en met 2 euro kan je antislib sokjes aankopen die bovendien verplicht zijn. Deze mag je daarna meenemen naar huis, jeeej! Elk uur wordt er een korte uitleg gegeven en daarna mag je het trampolineparadijs betreden. Toevallig te laat door het verkeer? Dat overkwam ons ook! Dan mag je het volgende uur gewoon aansluiten.

Ideaal voor een kinderfeestje

Overdag is het SuperJump een waar kinderparadijs, hadden we ons daar toch wel even mispakt om op een zondagnamiddag te gaan springen. Gelukkig zit ons leidstersgevoel nog steeds in hart en nieren. Ga je met een groep volwassenen? Dan kan je beter ‘s avonds gaan als de kinderen veilig in bed liggen of eventueel overdag op een schooldag.

Voor kinderfeestjes zijn er tal van leuke formules voor een geslaagde party. Zo heb je het kids superjump snackit pakket. Hierbij betaal je 99 euro voor 6 kinderen en krijg je 1 uur jumpen, 1 paar sokken, een snack, water of fruitwater, een fotoshoot en als kers op de taart een SuperJump Diploma voor elk kind. Ook het Kids Superjump Belgian Style pakket is de moeite waard. Hierbij krijg je extra frietjes met saus en een curryworst. Bij het Italian Style pakket krijg je dan weer een pizza of het Sweet pakket voorziet pannenkoeken voor de hele groep. Geen interesse in eten? Dan kan je ook gewoon reserveren voor een groep om simpelweg te springen.

Daarnaast is er ook een springpakket beschikbaar voor schoolfeesten of business trips.

De leukste zones

SuperJump bestaat dus uit 13 zones die de ideale mix van beleving, sport en fun vormen.

Onze favoriet was de ‘Big Airbag’, een giant opvangkussen waarbij je trickshots kan uitvoeren als salto’s. Ook de ‘Halfpipe’ viel in de smaak. Hierbij kan je je benen vanonder je lijf lopen zoals in een skatepark. De ‘Slackline’ behoorde ook tot onze favorieten. Als je je evenwicht niet kan houden, val je onvermijdelijk in de ‘Foam Pit’. Op de ‘Battle Bar’ kan je de strijd aangaan met een vriend of vijand en moet je zelf staande proberen blijven. Hier kan alles eerlijk worden uitgevochten. Rara, ik heb natuurlijk verloren bij dit fantastische spel…

Als laatste aanrader hebben we de ‘Ninja Track’. Hier kan je acht verschillende hindernissen proberen overwinnen zoals een echte Ninja. En ja hoor, het lijkt gemakkelijker dan het is! Nat het parcours, ben je vast en zeker aan het puffen.

Leg samen via Kadonation zodat niemand nog hoeft voor te schieten om deze leuke groepsactiviteit te doen!

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

superjump-spring-een-gat-in-de-lucht-met-vrienden-kadoblog