Een tijdje geleden was Kadonation te gast bij een collega-start-up in het Gentse: Teamleader! Zij hebben ons platform al meermaals gebruikt om samen te leggen voor collega’s die getrouwd zijn, of collega’s die net mama of papa zijn geworden. Hoog tijd dus om te polsen naar hoe zij bij ons zijn terecht gekomen en wat ze van het platform vinden! Ook benieuwd? Lees dan snel verder!

Teamleader gebruikt Kadonation

Een zoektocht naar de juiste tool

Sinds het ontstaan van Teamleader komen er bijna dagelijks nieuwe collega’s bij en intussen hebben ze ook al kantoren – en dus collega’s – in het buitenland. In een klein team kan je nog gemakkelijk op elkaars rekening storten. Maar in een groter team wordt dat na een tijdje echt onoverzichtelijk.. “Zeker als het dan nog een tijdje duurt vooraleer er een cadeau wordt gekocht, is het moeilijker om een overzicht te bewaren”, zo zegt Femke, International Recruiter.

Voor verschillende gelegenheden & teams

Het was collega Benjamin, Sales Talent, die oorspronkelijk Kadonation heeft geïntroduceerd. “Het allereerste potje was het meest succesvolle. Dat was voor een geboorte en daar hebben toen 50 of 60 mensen aan bijgedragen voor een bedrag van €700. Dat was een heel fijn cadeau om te geven!”, zegt Benny, Product Marketing Manager.

Ondertussen zijn er ook al potjes opgestart voor trouwers en nog meer geboortes binnen het team. “Het is heel aangenaam dat iedereen gewoon zelf kan kiezen of ze een bijdrage storten of niet. Ook is het handig dat je zelf meerdere keren kan storten. Als er dan toch collega’s zijn die liever cash geven, kan je het zelf nog bijstorten in het potje”, vult Benny nog aan. Nog een voordeel dat de collega’s van Teamleader aanhalen is dat Kadonation het proces om met verschillende teams samen te leggen ook veel gemakkelijker maakt! Geen gesmokkel meer met een enveloppe die de ontvanger niet mag zien, gewoon uitnodigen via mail en het is klaar.

Een groter cadeau!

Tot een paar maanden geleden kochten ze met het ingezamelde geld telkens zelf een cadeau, maar nu ons partneraanbod een flinke uitbreiding heeft gekend, kopen de collega’s van Teamleader ook cadeau’s bij onze partners! Afsluiten doen we met een open gesprek over verbeteringen voor ons platform, maar ook met nog een paar mooie voordelen van Kadonation, zoals snel, gemakkelijk, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

Dankjewel Femke, Benjamin en Benny van Teamleader voor de ontvangst en het fijne gesprek!

Kadonation bij Teamleader

Gebruiken jij en je collega’s Kadonation al? Laat het ons weten en wie weet komen we binnenkort bij jou langs!

 

About the author

Fabrice

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

de-collega-039-s-van-teamleader-gebruiken-kadonation-dit-vinden-zij-kadoblog