Na al die kleinere themafeestjes voor jouw verjaardag en andere speciale gelegenheden is nu het moment aangebroken voor hét themafeest van jouw leven: jouw huwelijk. Bespreek met jouw toekomstige in welke thema jullie graag zouden trouwen en zorg ervoor dat alles en iedereen binnen het trouwfeest thema past. Ik geef alvast wat inspiratie mee voor de mooiste thema trouwfeesten.

Thema trouwfeesten: mijn favoriete 7

Speciaal voor jullie, toekomstige bruiden en bruidegoms, ging ik op zoek naar de zeven leukste thema trouwfeesten. Geniet van de foto's en laat jullie de fantasie de vrije loop!

Movies

Voor de filmliefhebbers onder ons is dit een geweldig trouwthema. Haal die rode loper maar boven en geniet, want jullie zijn de sterren van de avond! Enkele leuke foto's ter inspiratie:

Alice in Wonderland

Wie kent het sprookje van Lewis Carroll niet? Dit wonderlijke verhaal zit vol intrigerende personages die de gekste avonturen beleven. Meer heb je niet nodig voor een onvergetelijk thema trouwfeest.

Steampunk

Met een huwelijk in Steampunk thema blijven we binnen de wereld van de fantasie. Steampunk verwijst naar verhalen die zich afspelen in tijden waarin stoomkracht de belangrijkste krachtbron was (denk dan vooral aan de 19e eeuw). Belangrijke elementen zijn dan machines, futuristische uitvindingen, metalen voorwerpen, … Hierbij enkele foto's voor wie het zich nog niet helemaal kan voorstellen.

Middeleeuwen

Dit is het perfecte thema voor wie altijd al eens een jonkvrouw of ridder heeft willen zijn. Bij een middeleeuws trouwthema kan de locatie niets anders dan een kasteel, burcht of sprookjesbos zijn!

Zero Waste

Met dit trouw thema geef je niet alleen jouw ja-woord aan jouw toekomstige, maar ook aan mens, dier en planeet. Heel veel liefde kan ook gevierd worden met heel weinig afval en een kleine impact op de planeet. Duurzame huwelijksfeesten zijn meer dan in. Draag ook jullie steentje bij!

Boerenbruiloft

Een fascinatie voor indrukwekkende tractors? Dol op schattige boerderijdieren? Zin om één te worden met de natuur tijdens jullie trouwfeest? Dan is een boerenbruiloft perfect! Met dit originele trouwthema ga je alle kanten uit wat decoratie, eten, drinken, foto's en animatie betreft.

Around the world

Dit trouwthema is perfect voor de avontuurlijke reizigers wiens liefde grenzeloos is. Indien jullie het nog spannend willen maken laten jullie de genodigden kiezen waar jullie huwelijksreis naartoe zal gaan!

Zo, dit waren enkele ideeën voor de mooiste thema trouwfeesten. Indien je zelf nog ideeën hebt, hoor ik ze graag!

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment