Het volgende seizoen is er één ding zeker: zwart is het nieuwe wit in de herfst. Zowel op je muren als op kleine luxe apparaten, verovert zwart de interieurwereld. Heb je een housewarming in het verschiet? Geef dan een zwart cadeau en wees mee met de trend!

Wij gingen zelf eens rondkijken bij onze kadopartners. We vonden al enkele ideale cadeautjes voor een housewarming. Laat je inspireren!

Cadeauinspiratie dankzij deze trend

Wil je graag een geschikt cadeau geven voor een housewarming? Leg dan samen via kadonation. Start vervolgens een groepspotje! Ben je overtuigd? Surf naar kadonation.com om een groepspotje aan te maken. Samenleggen was nog nooit zo gemakkelijk!

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment