Trimiday, three minutes per day. Drie minuten wat dan precies? Reclamespotjes bekijken, wanneer je zelf maar wil via een app op jouw smartphone. En het wordt nog beter want je wordt er namelijk voor beloond!

Achtergrondinformatie: Tripletwin

Trimiday by TripletwinDe applicatie Trimiday werd gelanceerd door Tripletwin, een bedrijf dat bouwt aan een transparante data economie. Bij Tripletwin staat de consument centraal en werken ze elke dag aan duurzame business modellen. Dit betekent dat ze rekening houden met de belangen van alle partijen. Hoe dan precies?

Tripletwin zoekt oplossingen voor het probleem dat gratis internet eigenlijk niet bestaat. Velen onder ons maken gebruiken van gratis diensten zoals muziek- en videostreaming, games, apps, … maar ondertussen worden we overstelpt door (meestal storende) advertenties. De reactie van de consument is weglopen van alle reclame. Het gevolg hiervan is dat de diensten hun inkomsten (van de adverterende bedrijven) verliezen.

Trimiday team

Er was eens Trimiday

De Trimiday-app biedt een oplossing voor wie de steeds herhalende en onderbrekende reclames beu is. Bij Trimiday geloven ze dat je als consument zelf moet kunnen beslissen wanneer je beschikbaar bent voor reclamespotjes en enquêtes.

Je kiest dus zelf wanneer je de Trimiday-app opent en de reclamespots bekijkt en beoordeelt. Na elk bekeken spotje word je beloond met Viking punten of met spaarpunten voor Spotify, Netflix, Steam en andere digitale mediaspelers. Dit betekent dus dat je kan genieten van jouw favoriete muziek, films, games en series zonder storende advertenties.

Trimiday 100% gewenste reclameDaarnaast kan je jouw spaarpunten ook inruilen voor verschillende cadeaubonnen. And guess what, je kan jouw spaarpunten ook inruilen voor een Kadonation cadeaubon ter waarde van €10 of €50!

En nog een laatste voordeel, misschien ontdek je wel nieuwe bedrijven, leuke producten of interessante acties omdat je de reclames op jouw gemak bekijkt tijdens een dood moment. Iedereen blij!

Getest en goedgekeurd

Trimiday bekijk en beoordeel reclameUiteraard downloadde ik de app om dit blogbericht te kunnen schrijven. Ik heb meteen enkele filmpjes bekeken en al 120 punten verdiend, hoera!

De filmpjes waren eigenlijk heel aangenaam om naar te kijken, ik ontdekte zelfs een bedrijf dat ik nog niet kende en ik heb mijn hoofd niet moeten breken over de vragen die ik kreeg na de filmpjes.

Ja, ik denk dat dit een blijvertje wordt. Eens kijken wat ik met 100% gewenste reclame kan bereiken!

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

2 Comments

Leave a Comment

trimiday-kijk-naar-100-gewenste-reclame-kadoblog