Enkele jaren geleden brandde het lokaal van de Chiro van Humbeek af. Dit tragisch ongeval raakte Elisabet Lamote, zelf ooit leidster bij de Chiro geweest en zette haar aan het denken. Uiteindelijk bedacht ze Trooper en richtte ze samen met haar man Klaas en vriend Jan het platform op. Bij Kadonation zijn we grote fan van Trooper. En daarom gaan Trooper en Kadonation samen de wereld mooier maken. Doen jullie mee?

Trooper, het idee

Na de brand in Humbeek bedacht Elisabet een eenvoudige manier om verenigingen een financieel duwtje in de rug te geven. Want zij wist maar al te goed hoeveel moeite het kost om als vereniging geld bijeen te krijgen. Daarom werd het hoog tijd om te zoeken naar een fijne oplossing.

Trooper logo

De kracht van de verenigingen is het netwerk rond de vereniging. Denk maar aan de ouders, (oud-)leden, (oud-)leiding en sympathisanten. Daarom zocht Elisabet een manier om deze omgeving in te zetten bij het realiseren van de dromen van de vereniging. Maar hoe krijg je hen zover om financieel hun steentje bijdragen? Door hen online te doen winkelen!

Het is de bedoeling dat alle leden, ouders en sympathisanten hun online aankopen bij de partner shops van Trooper doen. Per aankoop ontvangt de vereniging dan een stevige commissie. Gemiddeld bedraagt deze commissie 5% van het aankoopbedrag. Op die manier doet iedereen gewoon zijn aankopen én steunen ze zonder extra kosten hun vereniging!

Kortom, dankzij Trooper kun je jouw vereniging steunen door gewoon online te winkelen bij de partner shops van Trooper. En dat zijn er heel wat!

Het einde van de fuif, het spaghettifestijn en de wafelenbak?

Vervangt Trooper dan de gezellige wafelenbak, charmante spaghetti avond of wilde fuif? Neen. Deze evenementen zijn vaak al een vaste waarde geworden binnen de vereniging en hun omgeving. De kassa wordt gespijsd maar er is ook de groepssfeer die van belang is. Op deze evenementen komen (oud-)leden, (oud-)leiding, ouders en sympathisanten bijeen.

eetfestijn jeugdbeweging

De bedoeling van Trooper is vooral om verenigingen de kans te geven naast de traditionele evenementen ook doorheen het jaar wat geld in te zamelen. Zo zamelen ze het hele jaar door extra centen in en kan dit hen helpen bij nieuw materiaal, het (buitenlands) kamp, het lokaal en noem maar op.

Trooper en Kadonation, samen sterk

Trooper en Kadonation slaan de handen in elkaar om het leven nog leuker en eenvoudiger te maken voor iedereen. Zo zorgt Trooper ervoor dat je jouw vereniging kan steunen. En Kadonation maakt het gemakkelijk om geld samen te leggen voor een groepscadeau.

Trooper en Kadonation werken samen - gelukkige jongen

Steun jouw vereniging door gratis een groepspotje te starten bij Kadonation om geld in te zamelen voor een groepscadeau. Het is heel eenvoudig. Kies jouw vereniging, start online jouw groepspotje bij Kadonation en doe allemaal online een bijdrage. Met het ingezamelde geld kun je een geschenk bij onze partners of een cadeaubon geldig bij alle 70 partners kopen. En wij schenken € 4 aan jouw vereniging. Wees gerust, deze € 4 halen we uit onze eigen spaarpot en niet uit jullie groepspot! 😉

Een groepscadeau zonder gedoe en waarmee je het verschil maakt voor een vereniging. Lang leve Trooper en Kadonation!

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment