Zondag is het weer voor elke vader cadeautjestijd! Ben je nog op zoek naar een leuk idee voor een vaderdagcadeau? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bij Kadonation hebben we binnen de categorie ‘cadeau vader’ voor elke vader wat wils.

Vaderdag cadeau ideeën voor

de dorstige vader

Houdt jouw papa wel van een goed biertje of een glas wijn of eerder van een lekkere cocktail?

Vaderdag cadeau vader Gin

Bij onze partner Ginsonline kun je je eigen gin personaliseren en deze jouw vader cadeau doen. Kies eerst zijn favoriete gin, kies dan een mooie fles en personaliseer vervolgens het etiket. Je kan kiezen uit verschillende thema’s. Een uiterst origineel cadeau dat zeker van pas zal komen op een warme zomeravond.

Vaderdag cadeau vader Wijn

Of geniet hij meer van een goed glas wijn? Bij onze partner Wijnvoordeel kun je heerlijke wijnen bestellen. De wijnen worden binnen de 48 uur thuisbezorgd. Ideaal voor een last-minute vaderdag cadeau dus. Een heerlijk aromatische wijn uit het charmante Toscaanse stadje Montepulciano of liever een Chileense Chardonnay? Alles is mogelijk als cadeau voor papa.

de speurneus vader

Vaderdag cadeau vader Escape Room

Lost hij graag problemen en puzzels op? Geef hem dan een unieke ervaring cadeau en stel zo zijn geduld en denkvermogen op de proef. Daag hem uit in een kamer boordevol mysteries en aanwijzingen. Hij heeft slechts een uur de tijd om te ontsnappen uit één van de vele escape rooms bij onze kadopartners Puzzel Escape Rooms in Gent! Een escape room is ook altijd heel leuk om te doen met het hele gezin. Dus jij kan zeker en vast meegenieten van dit vaderdagcadeau.

de avontuurlijke vader

Hij houdt van natuur en cultuur. En hij staat altijd te popelen om op reis te vertrekken maar weet nooit waar naartoe. Dan is een reis een perfect vaderdag cadeau! Via onze kadopartner Connections boek je eenvoudig jouw vluchten en dit aan heel voordelige prijzen. Doet jouw vader dit jaar mee aan zomer zonder vliegen? Dan doe je hem zeker en vast een plezier met de must-have’s van A.S.Adventure voor zijn volgend avontuur.

Vaderdag cadeau vader reizen

de ijdele vader

Ziet jouw vader er elke dag piekfijn uit? En durft hij wel eens de badkamer in te palmen voor een hele tijd? Dan moet je bij Only for Men zijn voor het perfecte vaderdag cadeau!

de nieuwsgierige vader

Is jouw vader altijd graag op de hoogte van wat er in de wereld zoal gebeurt? Dan is een krantenabonnement van De Standaard, de Gazet van Antwerpen, het Nieuwsblad of Het Belang van Limburg zeker en vast een goed idee!

de kunstminnende vader

Zucht jouw vader wel eens bij het zien van al dat schoons in een museum? Verras hem dan met een museumPASSmusées! Daarmee bezoekt hij het hele jaar door meer dan 150 Belgische musea.

S.O.S. cadeau vader

Eindelijk gevonden wat je zocht?

Al deze cadeaus zijn verkrijgbaar bij onze partners. Leg dus snel samen met het hele gezin en geef hem een vaderdag cadeau om nooit meer te vergeten.

Hoe ga je te werk?

  1. Start helemaal gratis een online groepscadeau
  2. Deel jouw persoonlijke URL met iedereen die wenst bij te leggen voor het vaderdag cadeau
  3. Iedereen kiest zelf een betaalmethode en draagt online bij aan het online groepscadeau
  4. Met het ingezamelde geld koop je het mooiste vaderdag cadeau bij onze kadopartners.
  5. Verras allemaal samen jouw papa met een origineel cadeau!

START EEN ONLINE GROEPSCADEAU

S.O.S. cadeau vader?

Geen idee voor een vaderdag cadeau voor papa? Geen zorgen. Leg samen en bestel een waardevolle Kadonation cadeaubon. Deze cadeaubon is geldig bij meer dan 50 (web)winkels! Kies zelf maar jouw perfecte cadeau, vader! 😉

P.S.: En de cadeaubon heeft geen vervaldatum. Jouw vader heeft dus alle tijd om te wachten tot een geweldig vaderdag cadeau idee hem te binnenschiet!

About the author

Robbe Van Derbeken

Robbe is masterstudent Meertalige Communicatie aan de Universiteit van Gent. Kadonation is zijn eerste stageplaats, wat hem de motivatie geeft om er volledig voor te gaan. Naast talen is hij gepassioneerd door muziek en door zijn scouts. Met een goeie kop koffie in de hand onderhoudt hij graag onze blog.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment