Op 10 juni is het weer voor elke vader cadeau tijd! Ben je nog op zoek naar een leuk vaderdag cadeau idee? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bij Kadonation hebben we binnen de categorie ‘cadeau vader’ voor elke vader wat wils.

Vaderdag cadeau ideeën voor

de dorstige vader

Houdt jouw papa wel van een goed biertje of een glas wijn of eerder van een lekkere cocktail?

Vaderdag cadeau vader Gin

Bij onze partner Ginsonline kun je je eigen gin personaliseren en deze jouw vader cadeau doen. Kies eerst zijn favoriete gin, kies dan een mooie fles en personaliseer vervolgens het etiket. Je kan kiezen uit verschillende thema’s. Een uiterst origineel cadeau dat zeker van pas zal komen op een warme zomeravond.

Vaderdag cadeau vader Bier

Is hij een echte bierliefhebber? Bij Beerselect kan hij kiezen uit een reeks minder bekende Belgische speciaalbieren, gebrouwen in Belgische microbrouwerijen. Van een hoppige tot een lichte citrustoets, hij proeft ze ongetwijfeld allemaal.

Vaderdag cadeau vader Wijn

Of geniet hij meer van een goed glas wijn? Bij onze partner Wijnvoordeel kun je heerlijke wijnen bestellen. De wijnen worden binnen de 48 uur thuisbezorgd. Ideaal voor een last-minute vaderdag cadeau dus. Een heerlijk aromatische wijn uit het charmante Toscaanse stadje Montepulciano of liever een Chileense Chardonnay? Alles is mogelijk als cadeau voor papa.

de #yolo vader

Houdt hij wel van een adrenaline-kick? Bij onze partner Bluebear kun je tussen meer dan 100 originele vrijetijdsactiviteiten kiezen en deze jouw vader cadeau doen.

Duosprong skydiven

Vaderdag cadeau vader Skydiven

Het perfecte cadeau voor een papa die (zegt dat hij) alles kan en een ervaring om niet te vergeten. Knikkende knieën, een onbeschrijfelijk buikgevoel en vallen als een baksteen. Eens zien of hij hierna nog even stoer is.

Cryo sauna

Vaderdag cadeau vader Cryo Sauna

In een cryo sauna wordt het lichaam drie minuten lang aan een temperatuur van -110°C blootgesteld. Het lichaam wordt op die manier helemaal gereset. Daarnaast is het ook bevorderend voor zijn ietwat oudere gewrichten 😉 Een ideale verfrissing tijdens de zomer dus!

Escape room

Vaderdag cadeau vader Escape Room

Lost hij graag problemen en puzzels op? Geef hem dan een unieke ervaring cadeau en stel zo zijn geduld en denkvermogen op de proef. Daag hem uit in een kamer boordevol mysteries en aanwijzingen. Hij heeft slechts een uur de tijd om te ontsnappen.

de avontuurlijke vader

Hij houdt van natuur en cultuur. En hij staat altijd te popelen om op reis te vertrekken maar weet nooit waar naartoe. Dan is een reis een perfect vaderdag cadeau!

Vaderdag cadeau vader reizen

Boek voor hem een reisje met srps.me, en verras hem met een onbekende bestemming. En hij is maar beter voorbereid op alles, want de bestemming krijgt hij pas te horen op de luchthaven zelf. Spannend!

Of maakt hij toch liever zelf de keuze? Dan kun je via Connections vluchten boeken en dit aan heel voordelige prijzen.

S.O.S. cadeau vader

Eindelijk gevonden wat je zocht?

Al deze cadeaus zijn verkrijgbaar bij onze partners. Leg dus snel samen met het hele gezin en geef hem een Vaderdag cadeau om nooit meer te vergeten.

S.O.S. cadeau vader?

Geen idee voor een vaderdag cadeau voor papa? Geen zorgen. De Kadonation cadeaubon is geldig bij meer dan 55 (web)winkels! Kies zelf maar jouw perfecte cadeau vader! 😉

P.S.: En de cadeaubon heeft geen vervaldatum. Jouw vader heeft dus alle tijd om te wachten tot een geweldig vaderdag cadeau idee hem te binnenschiet!

About the author

Robbe Van Derbeken

Robbe is masterstudent Meertalige Communicatie aan de Universiteit van Gent. Kadonation is zijn eerste stageplaats, wat hem de motivatie geeft om er volledig voor te gaan. Naast talen is hij gepassioneerd door muziek en door zijn scouts. Met een goeie kop koffie in de hand onderhoudt hij graag onze blog.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

cadeau-vader-het-perfecte-vaderdag-cadeau-kadoblog