Is jouw broer jarig? Dan krijg je misschien net zoals ik een paniekaanvalletje, want verjaardagscadeaus voor mannen shoppen is niet evident. Met deze cadeau-ideetjes wordt het kinderspel. Verjaardagscadeau voor je broer? Check!

cadeau voor je broer


De beste verjaardagskaarten

Bij een verjaardagscadeau voor je broer hoort natuurlijk onlosmakelijk een leuke verjaardagskaart. Personaliseer dit deel van je cadeau door zelf een kaartje te ontwerpen en te laten drukken. Ben je echt creatief? Dan kan je het misschien zelf knutselen.

Vergeet niet, humor is steeds welkom!

verjaardagscadeau voor je broer

Voor de avontuurlijke broer

Heb je een avontuurlijke broer? Dan is cadeautjes kopen voor hem een makkie. Hij is dol op de natuur en staat steeds weer te popelen voor een nieuwe uitdaging. Dit geeft jou de kans om hier iets aan bij te dragen! Via onze partner Connections kan je eenvoudig een vlucht boeken voor hem aan voordelige prijzen. Of wat dacht je van de beste tools en gadgets bij A.S. Adventure?

Misschien zijn jullie allebei wel avontuurlijk aangelegd en kunnen jullie samen een stapje in de wereld zetten!

verjaardagscadeau voor je broer


Voor de dorstige broer

Het is misschien een cliché, maar dat mannen graag iets lekkers drinken, heb ik al meermaals kunnen aanschouwen. Ik geef mijn broer heel vaak wat speciale biertjes cadeau die hij dan kan uittesten.

Houdt je broer eerder van een glas wijn of eerder van een lekkere cocktail? Bij onze partner Wijnvoordeel kan je heerlijke wijnen bestellen. De wijnen worden binnen de 48 uur thuisbezorgd. Ideaal voor een last-minute verjaardagscadeau voor je broer dus. Een heerlijk aromatische wijn uit het charmante Toscaanse stadje Montepulciano of liever een Chileense Chardonnay? Ideaal om samen op te drinken op een zwoele zomerdag!

verjaardagscadeau voor je broer

Bij Make Your Own Spirit kan je je eigen fles Gin, Wodka, Vermouth, Rum of Whiskey personaliseren en aan je broer cadeau geven. Kies zijn favoriete drank, kies dan een mooie fles en personaliseer vervolgens het etiket. Je kan kiezen uit verschillende thema’s. Een uiterst origineel cadeau dat zeker van pas zal komen op een warme zomeravond.


Parfum voor de minder goed ruikende broer

Wil je ervoor zorgen dat je broer – misschien voor de verandering – eens goed ruikt? Maar wil je niet té diep in de buidel tasten? Bij Equivalenza, een merk dat overgewaaid is uit Spanje, kan je betaalbaar parfum voor iedereen kopen. Ik kocht er vorige week een zalig parfum voor mijn vriendje. Ze gebruiken simpele glazen flesjes die je steeds weer kan laten hervullen. Zo probeert Equivalenza zijn steentje bij te dragen aan het milieu en dit is helemaal in lijn met de laatste cadeautrends. Voor een flesje van 30 ml betaal je 14,95 euro, voor eentje van 50 ml betaal je 22,95 euro en voor een exemplaar van 100 ml 32,95 euro. Als je het flesje laat hervullen, betaal je iets minder.

Deze winkels vind je in Gent, Brussel, Brugge en Kortrijk.


Het broer(tje) boek

verjaardagscadeau voor je broer

Het broer(tje) boek is een uniek, persoonlijk boek om zelf te maken en cadeau te geven voor de verjaardag van je broer(tje). In dit boek, geschreven door Elma van Vliet, sta je op een unieke manier stil bij wat jullie voor elkaar betekenen.

De band tussen broers en zussen is nergens mee te vergelijken. Je kent elkaar al vanaf het begin en dat levert een grote verzameling aan geweldige herinneringen op. Herinneringen over het kattenkwaad dat jullie uithaalden, over grootse toekomstplannen die jullie smeedden en hoe jullie er voor elkaar waren in moeilijke tijden.


Een activiteit om samen te doen

Ervaringen maken gelukkiger dan spullen en daarom is het misschien een goed idee om een activiteit cadeau te doen in plaats van iets materieels. Wist je dat een activiteit cadeau doen één van de cadeautrends van 2019 is, I am what I do’, eerder dan ‘I am what I own’? Een ervaring als cadeau, is een gift that keeps on giving. Ervaringen blijven echt hangen en het geluksgevoel blijft een tijdlang aanwezig.

Er is maar één ding dat echt van belang is en dat is niet te koop: samenzijn met de mensen die je zo graag ziet. Ga daarom samen op uitstap naar de zee, de Ardennen, of misschien zelfs een heuse citytrip! Allebei door cultuur gebeten? Bezoek eens samen een museum.

verjaardag

Nog meer belevenissen inspiratie als cadeau? Lees dan hier verder.


S.O.S. verjaardagscadeau voor je broer

Eindelijk gevonden wat je zocht?

Al deze cadeaus zijn verkrijgbaar bij onze kadopartners. Leg dus snel samen met alle broers en zussen of misschien wel met het hele gezin en geef hem een cadeau om nooit meer te vergeten.

Hoe ga je te werk?

  1. Start helemaal gratis een online groepscadeau
  2. Deel jouw persoonlijke URL met iedereen die wenst bij te leggen voor het geschenk
  3. Iedereen kiest zelf een betaalmethode en draagt online bij aan het online groepscadeau
  4. Met het ingezamelde geld koop je het mooiste verjaardagscadeau voor je broer bij onze kadopartners.
  5. Verras jouw broer met een origineel cadeau!

START EEN ONLINE GROEPSCADEAU

S.O.S. cadeau broer?

Weet je na het lezen van deze blog nog steeds niet waarmee je je broer een plezier doet of heb je weinig tijd om het uit te zoeken? Geen zorgen. Leg samen en bestel een waardevolle Kadonation cadeaubon. Deze cadeaubon is geldig bij meer dan 50 (web)winkels! Kies zelf maar jouw perfecte cadeau, broer! ?

P.S.: En de cadeaubon heeft geen vervaldatum. Jouw broer heeft dus alle tijd om te wachten tot een geweldig cadeau idee hem te binnenschiet!

Onthou: ongeacht welk geschenk je geeft, het belangrijkste is dat het met liefde is gekozen en gegeven. Laat duidelijk blijken hoeveel je om je broer geeft! Verjaardagscadeau voor je broer? Check! 

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment