30, 40 of 50 jaar word je niet elk jaar! Iemand die één van deze milestone verjaardagsleeftijden bereikt, mag dan ook dubbel en dik in de bloemetjes gezet worden. Tram 3, 4 en 5 zijn minder populair dan tram 2, dus geschenken om de pijn te verzachten zijn voor sommigen meer dan welkom ;). Ontdek hier alle cadeaus die per categorie in onze rubriek ‘verjaardagscadeaus voor 30, 40, 50 jaar‘ passen.

verjaardagscadeaus voor 30, 40, 50 jaar


Milestone 1: 30 jaar

Neemt de gelukkige afscheid van tram twee en krijgt hij of zij de derde voordeur? Dan is het tijd om dit nieuwe decennium van harte te vieren, want dertig worden is niet gewoon 29 + 1. Dertigers weten niet alleen wat ze willen, ze durven het ook te vragen. Dit is handig als je een cadeautje wilt kopen, want de kans is groot dat de dertiger heel wat niet zo’n subtiele hints geeft.

verjaardagscadeaus voor 30, 40, 50 jaar

Er is niet voor niets een serie over dertigers gemaakt 😉

Wenskaartjes

Het is eigenlijk een verschrikkelijk cliché, toch wordt dertig worden meestal afgeschilderd als het ‘einde van de wereld’. Dit noemt men ook wel eens het ‘dertigersdilemma’. De dertigjarige leeftijd zien heel wat mensen als een enorme mijlpaal waarbij je eigenlijk al een hele bucketlist zou moeten afgewerkt hebben. Lig er niet van wakker, 30 worden is eigenlijk wel gewoon 29 + 1. Er verandert niets, fioeuw 😉 (heb ik van horen zeggen tenminste). Toch kan je voor de gelukkige met alle gasten samen een wensdoos maken. Op elke leeftijd kan je vriend, vriendin of familielid wel wat lieve wensen, complimentjes en tips gebruiken. Zo’n persoonlijk geschenk doet ontzettend veel deugd. Dertigers appreciëren dit enorm.

Timemanagement

Dertigers hebben minder geduld en hebben ook minder tijd. Ze houden niet meer iedereen te vriend, enkel met hun essentiële contacten houden ze erg veel contact. De dagen zijn te kort en het is moeilijk om alles rond te krijgen. Het is echter essentieel om tijd over te houden voor leuke dingen. Geef de gelukkige daarom geschenken waarbij hij of zij tijd kan besparen. Wat dacht je van enkele bons voor een gratis babysit om op die kleine kapoentjes te passen? Of wat dacht je van een bon voor 5 wasmanden strijk?

Een culinair geschenk

verjaardagscadeaus voor 30, 40, 50 jaar

Dertigers houden nog meer van culinaire bezigheden dan twintigers. Lekker eten en drinken zijn ge-wel-dig voor hen. Geef de gelukkige een bon voor zijn of haar lievelingsrestaurant. Of wat dacht je ervan om zelf een diner te organiseren? Of nog beter, een wijnproeverij? Let wel op, katers worden erger met de leeftijd.


Milestone 2: 40 jaar

Het leven begint pas echt op je 40ste, althans, dat wordt gezegd. 40-jarigen deden al heel wat ervaring op, maar er staat nog heel wat op hen te wachten. Ze hebben geleerd om tevreden te zijn, los van de omstandigheden. Het geluksgevoel zou een U-curve volgen en vanaf tram 4 zit je terug in de opwaartse beweging. In de middenleeftijd ervaren mensen vaak heel wat stress en zorgen. Veertigers staan daarentegen met hun voetjes op de grond en hebben alles wat ze nodig hebben.

Een Kadonation cadeaubon

Aangezien veertigers al alles hebben wat hun hartje begeert, kan je hen een plezier doen met een cadeaubon van Kadonation. Deze cadeaubon is geldig bij meer dan 50 (web)winkels en is levenslang geldig. Wanneer de gelukkige dan ineens een ideetje heeft of iets nodig heeft, is de bon steeds beschikbaar. Bovendien geef je bij de Kadonation cadeaubon de liefste en meest persoonlijke wensen mee. Hieraan hechten veertigers veel belang. Lieve wensen doen altijd deugd en al zeker voor een veertiger die deze wensen echt weet te waarderen.

BESTEL EEN KADONATION CADEAUBON

Duurzame cadeaus

Heel wat veertigers zijn erg bezig met duurzaamheid. Ze zijn lief voor onze planeet en perken hun ecologische voetafdruk in. Duurzaamheid is de regel geworden, niet langer de uitzondering. Geef de kersverse gelukkigen op tram 4 daarom een duurzaam geschenk.

#mustread: Mijn collega Elisa was al voor op deze trend en schreef voor Kerstmis in 2018 al een blog over duurzame cadeau inspiratie!


Milestone 3: 50 jaar

Mijn ouders zijn enkele jaren geleden 50 jaar geworden, dus als ik zeg dat ze echt alles al hebben, dan spreek ik uit ervaring. Vijftigers zijn gesetteld, de kinderen zijn (bijna) uit huis en ze proberen terug wat meer tijd te hebben voor de plezierfactor. Een Kadonation cadeaubon valt bij hen dus ook steeds in de smaak. Eigenlijk is dit één van de verjaardagscadeaus voor 30, 40, 50 jaar dat voor elke leeftijd past.

Wanneer mensen vijftig worden, ‘zien’ ze Abraham en Sarah. Ik had er zelf nog nooit van gehoord, tot er ineens een Sarah-pop (eerder een vogelverschrikker 😉 ) in mijn voortuin stond toen mijn mama 50 jaar werd. Dat was verschieten! Abraham is een van de drie aartsvaders uit de bijbel en Sarah was zijn vrouw. Als je Abraham of Sarah gezien hebt,  behoor je tot de wijze mannen of vrouwen. Er werd naar ‘oude’ mensen opgekeken omdat ze levenservaring hadden. Tegenwoordig worden vijftigers vooral geplaagd door een pop buiten te zetten. Mijn mama was in elk geval heel content. Ooi al gehoord van één van deze, ‘Sarah is 50 jaar, zet de rollator alvast maar klaar’, ‘Bakker wij hoeven vandaag geen gebak, wij hebben al een oude taart…’? Die tradities toch …

Ontspannen in de sauna

Vijftigers zijn net ontsnapt aan de rush van het leven en willen terug tijd maken. Een sauna of wellness is hier de ideale plaats voor en dit geschenk zal dan ook zeker in de smaak vallen.

cadeau 30,40,50

Gepersonaliseerde geschenken

Vijftigers houden van geschenken met een persoonlijke touch. Denk hierbij aan volledig zelfgemaakte pakjes, een persoonlijk kader om de muur wat op te frissen, … Dit is helemaal in lijn met de nieuwste cadeautrends. Het motto wat ik zelf doe, doe ik beter’ gaat helemaal op bij de zoektocht naar ideale geschenken. DIY is één van de grootste trend in 2019! Ongeacht welk geschenk je geeft, het belangrijkste is dat het met liefde is gekozen en gegeven. Als je er persoonlijk veel tijd in steekt, laat je duidelijk blijken hoeveel je om de gelukkige geeft!


S.O.S. verjaardagscadeaus voor 30, 40, 50 jaar

Leg snel samen met iedereen en geef de gelukkige een verjaardagscadeau om nooit meer te vergeten. Tram 3, 4 en 5 mogen niet onopgemerkt voorbij gaan.

Hoe ga je te werk om samen te leggen voor verjaardagscadeaus voor 30, 40, 50 jaar?

  1. Start helemaal gratis een online groepscadeau
  2. Deel jouw persoonlijke URL met iedereen die wenst bij te leggen voor het cadeau
  3. Iedereen kiest zelf een betaalmethode en draagt online bij aan het online groepscadeau
  4. Met het ingezamelde geld koop je de mooiste verjaardagscadeaus voor 30, 40, 50 jaar bij onze kadopartners.
  5. Verras allemaal samen de gelukkige met een origineel verjaardagscadeau!

START EEN ONLINE GROEPSCADEAU

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment