Is je vriend, vriendin, familielid of kennis een avonturier én jarig? Dan ben je hier aan het juiste adres. De avonturier zoekt avontuur in grote en kleine zaken. Een daguitstap in eigen land, een over-en-door-tocht in de wei, een wereldreis of een wandeling in de eigen achtertuin, de avonturier maakt het allemaal even spannend. Verjaardagscadeaus voor de avonturier vinden wordt kinderspel dankzij deze cadeautips.

verjaardagscadeaus voor de avonturier

Ook op zoek naar een perfect verjaardagscadeau voor een huismus of voor de design en mode liefhebber?


Essentials voor elke reizende avonturier

#1: De onmisbare verrekijker

verjaardagscadeaus voor de avonturier

Aan alle natuurliefhebbers, opgepast. Deze multi-inzetbare verrekijker is oerdegelijk en gerieflijk. Het verbluffend brede gezichtsveld van de Caiman laat zich eenvoudig scherpstellen. Een ideaal cadeau voor de avonturier die houdt van reizen en graag op onderzoek uitgaat.

Deze verrekijker vind je bij onze kadopartner A.S.Adventure voor 295,00.

#2: Een duurzame dopper

verjaardagscadeaus voor de avonturier

Deze stalen dopper is sterk, stoer, robuust, sexy én essentieel voor elke avontuurlijke reiziger. Dit is één van de verjaardagscadeaus voor de avonturier dat elke keer een schot in de roos is. De avonturier draagt deze Dopper met evenveel trots mee op zijn reizen als waarmee jij hem afgeeft als geschenk. Met de aankoop van deze Dopper drinkfles Solid steel draag jij je steentje bij aan het milieu. Met deze hippe herbruikbare fles vermijd je een heleboel plastic.

Deze dopper vind je bij onze kadopartner LivingDesign voor €19,50.

#3: Een ‘wegdroom’ boek

cadeau avonturier

Dit boek met de mooiste reizen voor backpackers is een handleiding voor elke avonturier. Geef dit cadeau aan de avontuurlijke gelukkige als leidraad.

‘Backpack bestemmingen’ vind je bij onze kadopartner bol.com voor €20,00.

#4: Lamzac Hangout

avonturier

De Lamzac Hangout is het ideale gadget voor de reizende avonturier. Het volstaat om deze gemakkelijke en plezierige zitzak door de lucht te zwieren en in enkele luttele seconden heb je je eigen full size zitzak. Wanneer je de Lamzac weer wilt meenemen, kan je hem makkelijk laten leeglopen en terug oprollen om hem in een compacte draagtas op te bergen. Ideaal voor al je outdoor activiteiten zoals festivals, stranduitjes, picknicken in het park, campingtrips, berg uitstappen, een ski of snowboardtrip, …

Deze zitzak vind je bij onze kadopartner LivingDesign voor €84,50


Voor de sportieve avonturier

#1: De sport cap voor elke dopper

avonturier

Met deze Sport cap maak je van de Dopper drinkfles van de gelukkige een handige bidon voor tijdens het sporten. Zo draag je meteen je steentje bij aan het milieu!

Deze dopper sport cap vind je bij onze kadopartner LivingDesign voor €5,50.

#2: Een buffbuff

Bij dit item is er weinig uitleg nodig. Wanneer de ontvanger nog geen Buff heeft, kan dit nooit een verkeerd geschenk zijn. Een buff is multifunctioneel en kan je dragen als muts, nekwarmer, hoofdband, … De buff bestaat voor 98% uit gerecyclede plastic flessen en is zeer rekbaar.

Deze buff vind je bij onze kadopartner A.S.Adventure voor €17,95


Voor elke avonturier

#1: Een hoofdlamp

avonturier

Een hoofdlamp is zo’n cadeau waarmee je elk type avonturier een plezier doet. Donkere dagen worden meteen verlicht dankzij deze hoofdlamp van A.S.Adventure. Perfect om overal het avontuur op te zoeken of gezien te worden. Rode verlichting zorgt voor een goed zicht ’s nachts en voorkomt verblinding van andere mensen bij jou in de buurt. De reflecterende hoofdband helpt je gezien te worden wanneer er licht op schijnt en is uitgerust met een fluitje voor in noodsituaties.

Deze hoofdlamp vind je bij onze kadopartner A.S.Adventure voor €54,95

#2: Een opinel

avontuur

Scoutsleden krijgen niet voor niets een opinel als cadeau van hun leiding. Dit is één van de beste en meest voorkomende verjaardagscadeaus voor de avonturier omdat het altijd van pas komt. Dit beroemde mes uit de Savoie is de ideale compagnon voor wandelingen, trekkings, reizen, picknicks, barbecues, … Ik gaf een opinel aan mijn avontuurlijk lief voor zijn verjaardag en hij was er erg blij mee!

Deze opinel vind je bij onze kadopartner A.S.Adventure voor €13,95


Een avontuurlijke ervaring als cadeau

Als we even niet aan materiële cadeaus denken, wordt het misschien nog wel veel leuker! Wat dacht je ervan om samen te gaan skiën, te gaan springen of te gaan karten met de avonturier? Uit een escape room ontsnappen geeft ook de nodige dosis spanning en staat waarschijnlijk op de bucketlist van de jarige.

cadeau


S.O.S. verjaardagscadeaus voor de avonturier

Eenvoudig samenleggen

Al deze cadeaus zijn verkrijgbaar bij onze kadopartners. Leg dus snel samen met alle genodigden en geef de avonturier een cadeau om nooit meer te vergeten.

Hoe ga je te werk?

  1. Start helemaal gratis een online groepscadeau
  2. Deel jouw persoonlijke URL met iedereen die wenst bij te leggen voor het geschenk
  3. Iedereen kiest zelf een betaalmethode en draagt online bij aan het online groepscadeau
  4. Met het ingezamelde geld koop je de mooiste verjaardagscadeaus voor de avonturier bij onze kadopartners.
  5. Verras de gelukkige met een origineel cadeau!

START EEN ONLINE GROEPSCADEAU

verjaardagscadeaus voor de avonturier

De keuze aan de avonturier zelf

Weet je na het lezen van deze blog nog steeds niet waarmee je de avonturier een plezier doet of heb je weinig tijd om het uit te zoeken? Of weet je nog niet wat de gelukkige zelf allemaal al heeft en wil je op zeker spelen? Geen zorgen. Leg samen en bestel een waardevolle Kadonation cadeaubon. Deze cadeaubon is geldig bij meer dan 50 (web)winkels! Kies zelf maar jouw perfecte cadeau en trek op avontuur uit! ?

P.S.: En de cadeaubon heeft geen vervaldatum. De gelukkige heeft dus alle tijd om te wachten tot een geweldig cadeau idee hem of haar te binnenschiet!

De Kadonation cadeaubon personaliseren voor de avonturier

De Kadonation cadeaubon, die in een mooi doosje komt, is het perfecte geschenk voor elke avonturier. Maar toch geven we onze cadeaus graag een persoonlijk tintje om aan te tonen dat we de gelukkige door en door kennen.

Dit zijn twee leuke gadgets die je de avonturier kan schenken samen met een kadodoosje.

#1 kompas: de kans dat de avonturier al eens de weg kwijtgeraakt, is groot.

#2 zaklamp: de kans dat de avonturier voor zonsondergang thuiskomt, is dan weer klein.

TIP: Zoek een klein kompas en een kleine zaklamp en hang deze aan een sleutelhanger. Zo raakt jouw avontuurlijke vriend(in) deze nooit kwijt.

Ontdek hier hoe je het doosje nog kan personaliseren voor de beste verjaardagscadeaus voor de avonturier.

verjaardagscadeaus voor de avonturier

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment