Heb jij vrienden of familie die jarig zijn en die alles al lijken te hebben? Dan is het perfecte geschenk vinden niet eenvoudig. Iedereen krijgt wel eens te maken met deze onmogelijke opdracht. Ontdek hier enkele verjaardagscadeaus voor wie alles al heeft.

Verjaardagscadeaus voor wie alles al heeft

Zoek je een cadeau voor een mode en design liefhebber, voor een avonturier of voor een echte huismus?


#1: NIETS

Dit koop je voor iemand die alles al heeft, NIETS! ‘Niets’ afgeven is nogal moeilijk, en daarom kwamen er echt pakjes met ‘Nothing’ op de markt. Het is een plastiek bolletje gevuld met lucht.

Verjaardagscadeaus voor wie alles al heeft

Pinterest

Met dit geschenk zal je zeker kunnen lachen met het gezicht van de jarige. Je kan het kopen als fopcadeautje bij een ander echt geschenk of er echt een statement van maken. In elk geval, de ‘gelukkige’ zal dit cadeau nog lang onthouden. Het is één van de geweldigste ideetje binnen de categorie ‘verjaardagscadeaus voor wie alles al heeft’. Het is vooral leuk om af te geven, minder om te krijgen ;).

Ik zou in elk geval gaan voor ‘Nothing’ als fopcadeau, in combinatie met een echt geschenk, maar wat dan? Lees zeker verder!


#2: Geef een ervaring cadeau

Ervaringen kan je nooit genoeg hebben! Eén van de goede verjaardagscadeaus voor wie alles al heeft is dan ook om een belevenis als geschenk te geven. Dit is tevens in lijn met de vijfde cadeautrend van 2019. Belevenissen worden namelijk steeds belangrijker, want ervaringen maken gelukkiger dan spullen.

Doe bijvoorbeeld iets samen met de jarige. Tijd staat voor waardering, voor persoonlijke aandacht. Tijd is schaars en daarom is het net fijn om de tijd samen te delen.

cadeau voor wie alles al heeft


#3: Steun het goede doel

De gelukkige heeft alles al en daarom kan je ervoor zorgen dat jouw cadeau niet naar die vriend of familielid gaat, maar naar iemand die het echt nodig heeft. Verjaardagscadeaus voor wie alles al heeft kunnen dus net zo goed cadeaus met een hart worden. Het is fijn om een glimlach te toveren op andermans gezicht. Steun dus dit jaar het goede doel in plaats van het zoveelste materiële geschenk aan te kopen. Zo maak je echt het verschil!

Bij Kadonation leg je samen voor een cadeau voor het goede doel. De jarige kiest dan zelf welk goed doel hij of zij wilt steunen. Je kan ook meerdere goede doelen steunen.

Onze goede doelen:

cadeaus

 1. Pink Ribbon vzw is de nationale organisatie die strijdt tegen borstkanker. Ze heeft als missie borstkanker bestrijden door middel van preventie en moedigt borstkankerscreening aan. Pink Ribbon wil ook de aandacht vestigen op de verbetering van de levenskwaliteit van personen die geconfronteerd worden met de ziekte en hun omgeving. Borstkanker bestrijd je immers nooit alleen. Het treft niet alleen patiënten, maar ook hun gezin, familie, vrienden, collega’s, enz.
 2. WeForest herstelt bossen en plant bomen in tropische landen als schaalbare oplossing voor een koeler klimaat, biodiversiteit en armoede.
 3. Make a wish vervult de hartenwens van kinderen tussen 3 en 18 met een levensbedreigende ziekte
 4. SOS kinderdorpen zorgt ervoor dat die kinderen opgroeien in een warme thuis, zodat ze gewoon kind kunnen zijn en opgroeien tot sterke volwassenen. Wereldwijd groeien 220 miljoen kinderen op zonder de liefdevolle zorg van een familie. Dat brengt hun veiligheid, ontwikkeling en toekomst ernstig in gevaar.
 5. Ondernemers zonder grenzen plant aan de rand van de woestijn bossen aan om verwoestijning door klimaatverstoring tegen te gaan. Hierbij zorgen ze voor werkgelegenheid en welvaart, realiseren ze diverse “Sustainable Development Goals” (SDG’s) en stoppen ze migraties.
 6. Sportpret vzw organiseert sport- en spelactiviteiten voor kinderen in armoede.
 7. Bednet zorgt ervoor dat kinderen en jongeren die tijdelijk niet naar school kunnen, de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit. Leerlingen die langdurig of regelmatig afwezig zijn door ziekte, operatie, ongeval of zwangerschap, zijn zo mee met de les en blijven in contact met hun vrienden. Bednet is gratis voor gezin en school.
 8. 11.11.11 bundelt de krachten van 60 organisaties en ongeveer 20.000 vrijwilligers in 330 lokale groepen. Zij zetten zich in voor één gezamenlijk doel: een rechtvaardige wereld zonder armoede.
 9. Kinderkankerfonds zorgt voor een betere levenskwaliteit voor kinderen met kanker en hun gezinnen.

Kadonation en het goede doel

Ook bij Kadonation willen we ons steentje bijdragen voor het goede doel. We focussen momenteel op het milieu en kiezen voor gerecycleerd papier en planten per 100 euro aan cadeaubonnen 1 boom met WeForest.

crowdfunding geld inzamelen


#4: Een cadeaubon

Een bon is het ideale geschenk voor wie alles al heeft. Tegenwoordig is iedereen meer en meer fan aan het worden van bonnen.

Ik maak dan ook even gebruik van het moment om de Kadonation cadeaubon nog eens in de verf te zetten! Deze bon kan je besteden bij meer dan 50 cadeaupartners. De jarige kan er enerzijds materiële zaken mee kopen, maar ook belevenissen (#2) en goede doelen (#3) zijn mogelijk bij ons! De Kadonation cadeaubon is met andere woorden het ideale geschenk voor iemand die alles al heeft.

Daarnaast kan je hem volledig personaliseren om de gelukkige extra in de watten te leggen. Ontdek de Kadonation cadeau inspiratie hier!

cadeaubon


#5: Verjaardagscadeaus voor wie alles al heeft: samen geven

Ik geef graag nog een allerlaatste tip mee! Stel je wilt iemand verrassen met een waanzinnig cadeau waar een even waanzinnig prijskaartje aan hangt (zoals bijvoorbeeld een ervaring cadeau geven). Dan is de oplossing samenleggen met familie, collega’s of vrienden! Heb jij absoluut geen zin in de organisatorische chaos die hierbij komt kijken. Dat is nu verleden dankzij het online groepscadeau van Kadonation!

 1. Start helemaal gratis een online groepscadeau
 2. Deel jouw persoonlijke URL met iedereen die wenst bij te leggen voor het cadeau
 3. Iedereen kiest zelf een betaalmethode en draagt online bij aan het online groepscadeau
 4. Met het ingezamelde geld kan je een Kadonation cadeaubon, een waardebon van onze kadopartners (waaronder de ervaringen en de goede doelen) of een bankoverschrijving aanvragen.
 5. Verras de gelukkige met het meeste trendy cadeau!

START EEN ONLINE GROEPSCADEAU

Een cadeau dat je samen geeft met liefde en zorg, zal steeds in de smaak vallen bij de gelukkige.

cadeau

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment