Smombie (de; m; meervoud: smombies)
Mensen die tijdens het wandelen of fietsen druk met hun smartphone in de weer zijn. Daarbij hebben ze in het algemeen minder oog voor hun omgeving.

Smartphone + zombie

Voor zij die het nog niet door hadden: smombie is een samensmelting van smartphone en zombie. Naast het feit dat het gevaarlijk is om als smombie de straat op te gaan, is het vooral zonde dat je minder oog hebt voor jouw omgeving. Dus stelt Kadonation jou het volgend voornemen voor: meer genieten van wat er zich rondom jou afspeelt in plaats van gemiddeld bijna 50 keer per dag op jouw gsm te kijken.

Digi-detox

Velen onder ons brengen uren achter hun computer door op het werk en als we de werkvloer verlaten, blijven we toch op dat kleine scherm kijken. We zijn in meer of mindere mate verslaafd aan onze telefoon. Volgens verscheidene onderzoeken gebruiken we onze smartphone tijdens 90% van onze vrijetijdsbesteding. En dat terwijl er rondom ons zoveel te beleven valt. Tijd om actie te ondernemen dachten we bij Kadonation.

En actie!

Kadonation is en blijft een online platform dat geld inzamelen verrassend gemakkelijk maakt. Het verrassend gemak zit hem uiteraard in het feit dat alles online gebeurt: een groepspotje starten via de website, online bijdragen in binnen- en buitenland en op de website een cadeau kiezen bij meer dan 30 (web)winkels. Maar nu komt het: Kadonation besloot enkele maanden geleden om ook vrijetijdsactiviteiten toe te voegen aan de kadopartners. En zo geschiedde.

Samen beleven

Omdat we bij Kadonation iedereen graag gelukkig zien, voegden we enkele avontuurlijke kadopartners toe. Zo is er voor elk wat wils. Speel je graag Cluedo en is Hercule Poirot jouw idool? Los dan de mysteries op bij Puzzle Escape Rooms Gent. Ben je meer op zoek naar een snelle adrenalineboost? Daag jouw vrienden uit bij eKart. Of sta je eerder te springen om naar SuperJump te gaan? Kan je niet meteen kiezen? Dan raad ik jou aan om een kijkje te nemen tussen het uitgebreid aanbod van Bluebear. Zo komt iedereen aan zijn trekken!

Leg dus samen voor een onvergetelijke groepsactiviteit en vermijd dat je in 2018 een smombie wordt. Want geef toe, die 18 250 keren dat je op jouw smartphone keek in 2017 zijn jou toch niet bijgebleven?

En onthoud: Kadonation, dat is samen beleven, verrassend gemakkelijk!

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment