Met vrienden op vakantie gaan is leuk, maar vraagt stevige organisatie skills vooraf! Om ervoor te zorgen dat je zeker niets over het hoofd ziet, stelden wij deze checklist op!

Checklist om met vrienden op vakantie te gaan:

#1: Waar ga je naartoe?

Misschien wel het meest essentiële van allemaal: een locatie! Bij onenigheid kan je altijd de top 3 van iedereen naast elkaar leggen, waarschijnlijk komt daar al wel een duidelijke voorkeur uit!

#2: Wanneer vertrek je?

Of je nu met studerende of werkende vrienden (of een mix) op vakantie gaat, iedereen heeft wel bepaalde verplichtingen of kan niet zomaar vakantie nemen. Leg jullie agenda’s samen om de juiste periode te vinden.

#3: Wat mag het kosten?

Bespreek het maximumbudget per persoon en zoek de gulden middenweg. Bespaar jezelf  de rompslomp van overschrijven naar elkaar en open gemakkelijk én snel een groepspotje bij Kadonation. Iedereen kan zijn bijdrage storten en kan perfect opvolgen wie wat al heeft betaald. Daarbovenop kan je het verzamelde geld ook meteen besteden bij Connections. Kan het nog gemakkelijker?

#4: Leg alles vast!

Ga langs bij één van de Travel Shops van Connections, of boek je reis online. Ze helpen je graag verder!

#5: Aftellen geblazen!

Wanneer alles geboekt is kan het aftellen beginnen! Dan is het juist nog een kwestie van niets te vergeten, dus alles waar je aan denkt schrijf je best al ergens op. Tegen dat het tijd is om in te pakken, heb je al een heel lijstje klaar!

Heb jij nog tips voor wanneer je samen met vrienden op vakantie gaat? 

About the author

Fabrice

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

met-vrienden-op-vakantie-een-checklist-kadoblog